Köszi az infót, ezt nem tudtam. Viszont 4-5 hónapja nem mozdul, az azelőtti 4-5 hónapban ez nem volt gond.
Hat hónap ? Baazz. Akkor inkább vegyél fel valami acélbetkós csukát, menj el Stockholmba és rúgd szét a DICE-os arcok tökét. Tényleg nem tudom, ilyenről még nem is halottam, de mondjuk most a BF2142nél is volt egy-két hónapig tartó szünet, amit csak utólag jelentettek be. Esetleg hívd fel az EA hungary-t, páran mondták, hogy normálisak, úgyhogy egy próbát megérhet.
Az infantry-s szerver is lehet ranked szerver, sztem te most is azon játszol, csak néha a BF-ek statrendszere rosszalkodik és nem ment el szinte semmit. Ne aggódj pár nap múlva működni fog!
Köszi az infót, ezt nem tudtam. Viszont 4-5 hónapja nem mozdul, az azelőtti 4-5 hónapban ez nem volt gond.
Zömében infantry-n szoktam, de akkor megpróbálom köszi.
Az infantry-s szerver is lehet ranked szerver, sztem te most is azon játszol, csak néha a BF-ek statrendszere rosszalkodik és nem ment el szinte semmit. Ne aggódj pár nap múlva működni fog!
Csá!
Volna egy kérdésem: A Battlefield2: Armored furyval kapcsolatban. Rég óta megvan még EA dovnloaderrel töltöttem le, de úgy hallottam ez megszűnt. Azóta lett saját gépem és azt szeretném kérdezni, hogy le lehet e erre a gépre is tölteni? Ha igen hogy? (Régebb óta van gépem csak most jött meg a kedbem Battlefieldezni...^^
Válszt előre thx!!
Most vettem észre hogy nincsenek special force serverek!
Nem tudja valaki hogy miért?
Nyáron játszottam, akkor voltak, de szerintem most is van, csak elég tré a BF2 net kódja (ezért mutat néha >100 pingeket). Próbáld meg a játékon kívül keresni és írd fel az ip címét és a játékban írd be.
hALI MINDENKINEK.oLYAN GONDOM LENNE, HOGY MOSTANÁBAN ÓRIÁSI A PINGEM A BATTLEFIELD 2 BE(120-150).EDDIG 40-50 ES SZOKOTT LENNI.nEM TUDOM MÉRT NÖTT MEG,PEDIG SEMMI LETÖLTÉS ÉS SEMMI UPDATE NEM MEGY.a pB VISZONT NEM DOB KI.MITÖL LEHET EZ????lÉGYSZI SEGÍTSETEK!thx!!!!!!!!!!!!
Hi lenne 1 kérdés. Valaki játszik a Battlefield 2 Project Reality mod-al?? Mert én leszedtem mevan a legújabb patch csak nemtom hogy kéne fel rakni. Ha valaki tudna segíteni vagy elmagyarázná hogyan kéne annak nagyon örülnék.A válaszokat előre is kösz.
Szeretném megkérdezni hogy miért nem kapom meg a díjakat és a statom mért nulla pedig már egy hete játszok és ezek elvesznek+miért nem unlockolja a játék a fegyókat?
Hello mindenkinek!
Keressünk embereket Bf2 machinimára, nagyon szeretnék ha jelentkeznétek a történet
dióhéjban: 2000 valahányra BillGates megtámadja a világot és mikor már egész Amerikát legyalulta és az európai invázió a küszöbön áll, az EU egy kommandót küld BG meggyilkolására - az egész videó ksok poénnal teletűzdelt komédia lesz
aki látta a Mine című alkotást akkor tudhatja hogy kb milyen poénok lesznek benne.
Msn cím : balonyi.adam@axelero.hu v.
halo_838@hotmail.com
Illetve ami fontos skinezők jelentkezését is várjuk!!!
Ízelítőként itt egy film : http://darkserver.extra.hu/infusions/the_kroax/embed.php?url=1
Eladó egy BF2 alig használt darab. Tokkal és magyar nyelvű leírással. Ha érdekel írj PÜ-t
Hello mindenkinek!
Keressünk embereket Bf2 machinimára, nagyon szeretnék ha jelentkeznétek a történet
dióhéjban: 2000 valahányra BillGates megtámadja a világot és mikor már egész Amerikát legyalulta és az európai invázió a küszöbön áll, az EU egy kommandót küld BG meggyilkolására - az egész videó ksok poénnal teletűzdelt komédia lesz
aki látta a Mine című alkotást akkor tudhatja hogy kb milyen poénok lesznek benne.
Msn cím : balonyi.adam@axelero.hu v.
halo_838@hotmail.com
Illetve ami fontos skinezők jelentkezését is várjuk!!!
Na, sikerült újra működésre bírnom a BF2-t. Megint reinstalláltam, de most másik könyvtárba raktam és így már nem lép ki a PunkBuster miatt. Végre újra BF-ezhetek...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.