Segítségeteket szeretném kérni: most szeretném felrakni a BF2 Deluxe-ot, és azt szeretném megkérdezni, hogy kell/érdemes e hozzá patch, és ha igen, melyik?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nos igen kell hozzá hogy működjön, a szükséges patch eket letöltheted innen a PGO-ról is!
Segítségeteket szeretném kérni: most szeretném felrakni a BF2 Deluxe-ot, és azt szeretném megkérdezni, hogy kell/érdemes e hozzá patch, és ha igen, melyik?
A válaszokat előre is köszönöm!
ciryboy: Köszi, megnézem majd, de maradok a specialnál. Majd később a többire is gyúrok.
Pozandr: Én régen egy R9600-on néztem (a többi adat ugyanez volt), és közepes beállításon 1024x786-ban kicsit sem szaggatott. A memóriára és a procira kényes a játék.
Most vettem meg a Battlefield 2 Deluxe-ot. Az lenne a kérdésem, hogy a dobozra bár az van írva, hogy 256 Megás videókari ajánlott, az én Radeon 9800-asom (128 MB, pixel shader 2.0) mennyire fogja vinni? A rendszerigény többi részét a gépem kielégíti (1 Giga RAM, AMD 3000+ proci).
A profilom szerint elértem a 150 pontot, ami a ranglépéshez kell, de még mindig csak Private vagyok. Nem tudjátok, hogyan szerezhetném meg a Private First Class rangot?
Továbbá a special forces kasztban mennyit kell ölnöm ahhoz, hogy megnyíljon a G36C?
Ki és belépéskor szerintem menni fog.Nekem a kitüntetések is csak az újra belépés után jelennek meg.G36C szerintem az első választásnál elérhető, de én a helyedben vagy az ellátmányozásra, vagy a orvoslásra nyomulnék rá, nem szarakodnék a különleges erőkkel
Az ajánlott kasztokkal ritty-rotty tudsz haladni a ranglétrán, én erre esküszöm
A profilom szerint elértem a 150 pontot, ami a ranglépéshez kell, de még mindig csak Private vagyok. Nem tudjátok, hogyan szerezhetném meg a Private First Class rangot?
Továbbá a special forces kasztban mennyit kell ölnöm ahhoz, hogy megnyíljon a G36C?
A múltkor találkoztam a Strike at Karkand egyik minősített szerverén csalókkal, akik közül volt amelyiket meg lehetett ölni, volt amelyikbe beleeresztettem 2 tár lőszert és meg se kottyant neki(csapattárs volt, csak nézett, hogy mi van, mit akarok).
Megnéztem a kollégát közelről: rángatta az ideg rendesen, hol ide, hol oda lőtt, az amerikai bázishoz való legközelebbi dombtetőről átlőtt a folyó túloldalára, meg ilyenek.Lőtávolban mindent vitt.
Persze nem bannolták, hiába írtam, hogy mi van.
Holnap szerintem játszhatunk egyet.
Hol nyomulsz általában?
A múltkor találkoztam a Strike at Karkand egyik minősített szerverén csalókkal, akik közül volt amelyiket meg lehetett ölni, volt amelyikbe beleeresztettem 2 tár lőszert és meg se kottyant neki(csapattárs volt, csak nézett, hogy mi van, mit akarok).
Megnéztem a kollégát közelről: rángatta az ideg rendesen, hol ide, hol oda lőtt, az amerikai bázishoz való legközelebbi dombtetőről átlőtt a folyó túloldalára, meg ilyenek.Lőtávolban mindent vitt.
Persze nem bannolták, hiába írtam, hogy mi van.
Hú, de ölelt ideges vagyok most... Volt egy tök jó menetem, 110 pontot értem el a Gulf of Oman-on, erre a játék vége előtt fél másodperccel ledobott ez a szar a szerverről, úgyhogy most ugrottak az elért pontjaim.
Holnap szerintem játszhatunk egyet.
Hol nyomulsz általában?
Hú, de ölelt ideges vagyok most... Volt egy tök jó menetem, 110 pontot értem el a Gulf of Oman-on, erre a játék vége előtt fél másodperccel ledobott ez a szar a szerverről, úgyhogy most ugrottak az elért pontjaim.
Két napja nyomom multiban és örömmel tapasztaltam, hogy tök idegen emberek között is ilyen nagy az össztartás. A legjobban az tetszett, amikor squadokba álltunk és mikrofonon irányított minket a squad leader. Meg ott van az a részletes statisztika (aláírásom) egy csomó kioldható medállal és fegyverrel. Áh... imádom. Örülök, hogy a csapatjáték a döntő a meccseken, volt, hogy a 6/19-es statommal megelőztem egy 6/9-es embert, mert én többet segítettem a csapatnak.
Kedvenc szerverem: <-katt
Örömmel jelentem be, hogy holnaptól én is egy eredeti Battlefield 2 boldog tulajdonosa leszek, ma rendeltem meg a CDGalaxisnál. Tudtok valami jó magyar szervert, ahol értelmes emberek vannak?
Lehet össze lehetne hozni egy klánt, vagy egy közös lövöldözést, ha gondoljátok, mert én nagyon utálom, ha valami 8 éves angol gyerek lányhangon neki áll osztani az észt, meg nem is nagyon értem.
Mit szóltok hozzá?
Ha nem jó akkor is írjátok meg, nem akarok én tapadni senkire, nem vagyok az a kimondott pióca típus
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.