Most már nem kér felhasználó nevet és jelszót, hanem egészen eljut a battlefield logóig, de onnan nincs tovább
Ardes, a hsz-d első fele a magyar szerverekre vonatkozott?
lopika1: engem is érdekelne egy magyar klán. Battlefield 2-es PC Guru klán?
Más. Valaki meg tudná mondani, hogy a battlefield.hu miért nem enged be? Felhasználó nevet meg jelszót kér, ami persze nincs...
Hát BF2-es azt mondták lehet hogy lesz(abból következtettem,hogy tárgyalásokat folytatnak az EA-vel a 2142-ről,és így szerintem 2-ről is)...
Ezt a honlapos dolgot én sem értem(kipróbáltam)lehet hogy az accod kell ide,mert ez a hivatalos,de egyébként fingom sincs.....
Igen mint elottem mondtak menni fog, de a keves memoria miatt palyabetoltes elejen szagatni fog kicsit de mihelyst betoltotte a palyat utana smian fog futni. ciryboy: Nincs mit.
De szerintem csak maxon fog szaggatni a pályabetöltésnél(ez nem szurkálódás,csak vélemény)
Hali!
Ezen a gépen elmegy a BF2? Geforce 7300GT, 768RAM, 3 gigás proci. Választ előre is köszi.
Igen mint elottem mondtak menni fog, de a keves memoria miatt palyabetoltes elejen szagatni fog kicsit de mihelyst betoltotte a palyat utana smian fog futni. ciryboy: Nincs mit.
Eleg keveset latogatott Topic.........kar.....Pedig ez 1 nagyon jo game.
Egyebkent valaki jatszik Armored Fury-val esetleg Euru Force-al????
Ha igen akkor milyenek megerik az arukat (bocsi hogy igy irtam
nemhaszaltam ki a dobozt de nemlattam a hirdetes miatt mit irok)
Hello!Megtudnátok mondani mért van az hogy nem fejlődök a multibA meg amikor kapok egy medal pl:ejtőernyőzésre akkor az mért nincs ott a awards oknál ? ha megtudjátok mondani kösz
Nekem is szokott ilyen lenni de sztem csak azert mert nem egybol frissiti magat a BFHQ talan kell neki egy logout/login (kijelentkezes/bejelenktezes). vagy kileptel a "menet" vege elott.
Valaki szokott kozuletek Battlefield Mod-okkal jatszani online????
Hello!Megtudnátok mondani mért van az hogy nem fejlődök a multibA meg amikor kapok egy medal pl:ejtőernyőzésre akkor az mért nincs ott a awards oknál ? ha megtudjátok mondani kösz
Hát én július óta játszom és egyből mérte. Volt 2-3 nap, amikor nem ment, de azt be is jelentette EA, hogy gond volt a szervereivel. Nem tudom, mi lehet a gond, mert nekem most is méri. Esetleg megpróbálhatnád új accounttal...
Hát nekem az elejétől kezdve mérte.
Fogtam megcsináltam az accauntot a BF2-ben. Azt mentem az EA oldalára, ott is kellett úgy tom regelni, meg aktiváltam az EF meg az AF-et.
Nekem azóta tökéletsen megy.
Iszonyat jó multiban a game.
Főleg hogy 63 játékos mellett is szaggatás nélkül megy. Más játékok már 5 emberke esetén beszaggatnak. Itt meg van egy bazi nagy térkép meg egy pár tucat ember és tökéletesen megy.
Egyébként mennyi idő után lehet fegyver feloldani?
Hát én július óta játszom és egyből mérte. Volt 2-3 nap, amikor nem ment, de azt be is jelentette EA, hogy gond volt a szervereivel. Nem tudom, mi lehet a gond, mert nekem most is méri. Esetleg megpróbálhatnád új accounttal...
Igen. online játszok, ranked szerveren (szerver neve mellett kis rangjel), de nem mér semmit
last battle: 00:00:00 meg ilynek pedig két perce játszottam
Csak akkor frissíti a statisztikád, ha végigjátszol egy menetet (vagy többet). Lehet, hogy ez nem old meg neked semmit, mert eddig is mindig végigjátszottad őket, de azért gondoltam leírom.
Igen. online játszok, ranked szerveren (szerver neve mellett kis rangjel), de nem mér semmit
last battle: 00:00:00 meg ilynek pedig két perce játszottam
Csak online játéktól nő a pontunk. Akkor is csak ha ranked szerveren játszunk, a fegyverek egy szint elérése után kezdenek el föloldódni. Akkor nekünk kell választani, hogy melyiket akarjuk föloldani.
Tud valaki segíteni?
A BF2-nél az Euro Force-t és a Armored Fury-t nem tudom felkapolni.
Az utóbbinál azt írja ki hogy rakjam fel az 1.4-es patchat. Fel is raktam de így is azt írja ki.
Mi lehet a gond?
A Special Force simán felment.
Sikerült megcsinálnom.
Most viszont arra vagyok kíváncsi hogy a BFHQ-s ranglistára hogy lehet pontokat gyűjetni? Ill. a fegyverek amik le vannak zárva hogy lesznek elérhetőek?
Ha simán single-be nyomjuk attól is nő a pontunk, vagy csak a netes játéktól ill. oldódnak fel a fegyverek?
Na és itt kérdem hogy rangot is hogy lehet lépni?
jaja
nekem sem méri a statsot
pedig olyan is volt, hogy játék közben léptem szintet,
erre bfhq-00:00:00: minden!!
Tud valaki segíteni?
A BF2-nél az Euro Force-t és a Armored Fury-t nem tudom felkapolni.
Az utóbbinál azt írja ki hogy rakjam fel az 1.4-es patchat. Fel is raktam de így is azt írja ki.
Mi lehet a gond?
A Special Force simán felment.
Hat hónap ? Baazz. Akkor inkább vegyél fel valami acélbetkós csukát, menj el Stockholmba és rúgd szét a DICE-os arcok tökét. Tényleg nem tudom, ilyenről még nem is halottam, de mondjuk most a BF2142nél is volt egy-két hónapig tartó szünet, amit csak utólag jelentettek be. Esetleg hívd fel az EA hungary-t, páran mondták, hogy normálisak, úgyhogy egy próbát megérhet.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.