Nem lesz egyszerű ardes ne majd meglátlak
Amúgy az a c4 jumping, ha telepakolok egy járművet c4-el és kiugrok a járműből és BAMM! vagy valami egyéb?
Sokan nem szeretik ezt, nem is értem miért.
Persze mindig azok ugatnak, akik tankból lövik a medikeket nagy bőszen, meg beállnak a spown-pointokra nyaralni.
Nem a C4 jumping az sztem FFOFF-os szerokon van amikor magad ala raksz c4 eseketes es akkor haztetokre ugralsz es onnan kempelsz sztem ez az...
Hát köszi!Majd keményen próbálkozok
Azt egyébként nagyon élvezem,ahogy egy teljesen felszerelt APC-re vagy Tankra rádobok 2 C4-et és akkor aztán....hát jönnak a fragek
Nem lesz egyszerű ardes ne majd meglátlak
Amúgy az a c4 jumping, ha telepakolok egy járművet c4-el és kiugrok a járműből és BAMM! vagy valami egyéb?
Sokan nem szeretik ezt, nem is értem miért.
Persze mindig azok ugatnak, akik tankból lövik a medikeket nagy bőszen, meg beállnak a spown-pointokra nyaralni.
Hat azt eleg nehez sok szerencse kell hozza ja es persze jo ping... de nem lehetetlen...
Hát köszi!Majd keményen próbálkozok
Azt egyébként nagyon élvezem,ahogy egy teljesen felszerelt APC-re vagy Tankra rádobok 2 C4-et és akkor aztán....hát jönnak a fragek
Ja tényleg,a raksiról jut eszembe:Hogy lehet a rakétákat célra tartani?Úgy értem hogy kövesse a célpontot,mert tudom hogy lehet,csak nekem nem követi,csak egy kicsit,ha nyomom a balkattot......
Előre is köszi!
Csak ugylehet ahogy mondtad de ugyis csak 1 ideig.
de a legjobb amugy,mikor akavetővel lövöd a tankot,és csak úgy átmegy rajta...
Ja tényleg,a raksiról jut eszembe:Hogy lehet a rakétákat célra tartani?Úgy értem hogy kövesse a célpontot,mert tudom hogy lehet,csak nekem nem követi,csak egy kicsit,ha nyomom a balkattot......
Előre is köszi!
Hát azért majd megpróbállak lenyűgözni,és azért majd én is tapasztalgatom a szervereket.És Csybe szervere is szimpatikus,az oldal alapján....
Ne off....
de a legjobb amugy,mikor akavetővel lövöd a tankot,és csak úgy átmegy rajta...
COD4-ről is hallottam jókat: volt olyan aki látott repülő embert a levegőből fejenlövő parádét tartani úgy, hogy közben belelőttek 2 tár lőszert és semmi.
Hát azért majd megpróbállak lenyűgözni,és azért majd én is tapasztalgatom a szervereket.És Csybe szervere is szimpatikus,az oldal alapján....
Ne off....
Hát igan, bug befigyel.
Pl Cod2-ben is fejbelövöm 2x, semmi.. meglövi a kislábujjpixelem, meghalok... na akkor leehtett igazán bontani
COD4-ről is hallottam jókat: volt olyan aki látott repülő embert a levegőből fejenlövő parádét tartani úgy, hogy közben belelőttek 2 tár lőszert és semmi.
ó,szerintem enyhe túlzás amit mondasz.vagy is inkább nem...ennél rosszabb dolgok is vannak,pl,ha hiába lövöd,cseszik meghalni,egy lövésre meghalsz kispisztolyból,3tank körülvesz,rádjönnek 40en,de a legidegesítőbbb,amikor jól állsz,és kidob a szerver...
Ezeket a problémákat szerintem megoldja, ha normális szervert választassz. Hiába lövöd cseszik meghalni? Ilyen nálam még nem volt...
ó,szerintem enyhe túlzás amit mondasz.vagy is inkább nem...ennél rosszabb dolgok is vannak,pl,ha hiába lövöd,cseszik meghalni,egy lövésre meghalsz kispisztolyból,3tank körülvesz,rádjönnek 40en,de a legidegesítőbbb,amikor jól állsz,és kidob a szerver...
Van hiba bőven
A múltkor is találtam egy csalót, hárman próbáltuk meglincselni, de se felrobbantani, se lelőni, se megkéselni nem lehetett, pedig végigvertük a pályán.
Persze 235 ponttal zárt kezdőként.
Le is léptem onnan.
Gyere azokra a szerverekre ardes amiket írtam(ha megvetted a játékot) és szólj, megleslek.
Lesz bőven halálod, jó ha 50-50%-ban ölsz vagy egy kicsit jobban.
Főleg úgy, hogy lebombáznak,folyton belédlő egy tank, vagy valamelyik paraszt beáll a spown-pointokra.
Kíváncsi leszek.
Hát én egyelőre a demóban nyomom,ott a hivatalos West Coast Demo serveren,és annyit általában nem halok,mostmár szinte mindig 7-1 helyezésen vagyok a végén.
És még nem sok bugot tapasztaltam,pedig ez demo......
Gyere azokra a szerverekre ardes amiket írtam(ha megvetted a játékot) és szólj, megleslek.
Lesz bőven halálod, jó ha 50-50%-ban ölsz vagy egy kicsit jobban.
Főleg úgy, hogy lebombáznak,folyton belédlő egy tank, vagy valamelyik paraszt beáll a spown-pointokra.
Kíváncsi leszek.
ne félj,az eredetibe is van egy csomó...pl az a helikopteres szori,amugy ez máshogy is megtörtént:tankba lőttem géppuskával(álványossal)és kappó....olyan is volt,hogy egy ebberbe tank géppuskával 2percig löttem,mielött leszedett...
Hát nemtudom,ha majd meglesz akkor én is megnézem ezeket,és majd szólok,ha jövööök!
Hát én egyelőre a demóban nyomom,ott a hivatalos West Coast Demo serveren,és annyit általában nem halok,mostmár szinte mindig 7-1 helyezésen vagyok a végén.
ne félj,az eredetibe is van egy csomó...pl az a helikopteres szori,amugy ez máshogy is megtörtént:tankba lőttem géppuskával(álványossal)és kappó....olyan is volt,hogy egy ebberbe tank géppuskával 2percig löttem,mielött leszedett...
Hát, az a gond, hogy mindenhol sokat halsz
Azért vannak itt bugok rendesn... pl 10 m ről fejbelövöm sniperrel, amint egy gépágyúban lő... de ez csak arra jó, hogy észrevegyen és 2 golyóval megöljön... de összességében jó játék
Hát, az a gond, hogy mindenhol sokat halsz
Azért vannak itt bugok rendesn... pl 10 m ről fejbelövöm sniperrel, amint egy gépágyúban lő... de ez csak arra jó, hogy észrevegyen és 2 golyóval megöljön... de összességében jó játék
Minek mennék?
Ha a kitüntetések érdekelnének nem ilyen gyilkos szervereken nyomnám hanem elmennék oda, ahol 6-an kenik.
Nekem ez csak szórakozás(általában)
Jólvan,oké nem akartam rosszat mondani......Csak,ha én sokat halnék egy szerveren,előbb-utóbb elmennék onnan szerintem....
Csybe: (katt)-oltam és megnéztem,tényleg jónak tűnik.
ciryboy: Azért fejlődsz is folyamatosan,de ha ilyen kemény szervert találtál,miért nem mész másikra?
Minek mennék?
Ha a kitüntetések érdekelnének nem ilyen gyilkos szervereken nyomnám hanem elmennék oda, ahol 6-an kenik.
Nekem ez csak szórakozás(általában)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.