Nekem is kétmagosom van, és döccenés nélkül fut.
Ha a második/sokadik mag a baj, akkor asszem van vmi progi, amivel be lehet állítani, h az a program csak egy magot használjon! :O
Fura ennél a Can You Run It?-nél hiába mutatja azt h a Battlefield 2 megy maxon de ez nem így van. Még minimumon is beszokott szaggatni egy kicsit. Mi lehet a probléma? Talán procit kellene cserélni?
Borsodi írta:
Fura ennél a Can You Run It?-nél hiába mutatja azt h a Battlefield 2 megy maxon de ez nem így van. Még minimumon is beszokott szaggatni egy kicsit. Mi lehet a probléma? Talán procit kellene cserélni?
Ismerős a helyzet, nekem is bőven megvan az ajánlott gépigény, de szingliben, LAN-on és neten is elég gyakran beszaggat nálam a progi (1024x768-ban), hiába defragoltam le a merevlemezt, futtattam le egy windows optimizálót, és tettem fel a legstabilabb drivereket. Igazából szerintem a hiba a játék motorjában van, nem igazán kompatibilis az újabb hardverekkel... Bátyám kétmagos rendszerén ugyanis pl. még rosszabbul is fut a játék ugyanazokkal a beállításokkal, mint nálam, a BF2 support oldalán pedig szintén elég sok hasonló panaszt olvastam...
Rossz az interneted/a szerver ahol játszol.
Próbáld ki, hogy egy olyan pályán játszol ami üres, és akkor kiderül. Ha akkor is szaggat, akkor a neted rossz....
Bocs, lehet h félreértettelek.
Egy Special Forces kieges pályát keresel? Amit én mondtam az egy Armored Fury-s volt. :O
Opsz.
Akkor ezt nézd:
Warlord
Ghost Town
Am, vannak ilyenek nagyon jók, van
flashbang
Könnygáz
Csúszó kötél
Mászó kampó
Éjellátó
Gázmaszk, stb...
Én feltettem 1.5-re a játékot de valaki eltudná magyarázni hogyan mehetek fel Armored Fury és Euro Force szerverre? Mert semmi ikont nem dobott ki vagy valami. Am deluxe editionom van szal patchel együtt megkéne h legyen minden.
Igen! Az 1.5-ös patch tartalmazza az Euro Foce-t meg az Armored Fury-t és még egy csomó javítást. De a Special Force nincs benne. De am én pechemre az 1.5 patch megjelenése előtt pár héttel megvettem a Battlefield Complete Collection-t. Hát ez van. SPRITE!
Megvettem a Complete Collection-t, másodjára fel is sikerült telepíteni, aztán mikor csatlakoznék egy szerverhez (külföldi) akkor ezt írja ki: Your CD-key is not valid. Mi lehet a probléma?
Üdv, ma rendeltem meg a Battlefield 2 Complete Collection-t csak 2k volt úgyhogy tényleg megérte. Na szóval olyasmiről hallottam h sok helyen kell regisztrálni ahhoz h tudjunk multizni. Ha ez igaz akkor milyen helyeken kell majd regisztrálni?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.