Baj van! Nem tudom feltenni az 1.41-es patch-et és így az 1.50-et se. Azt írja a telepítés 8%-nál hogy "Patching failed". Ami a FAQ-ban van azt mindet próbáltam. Sehogy se lett jó.
bocs h nem írtam de mindig elfelejtettem
na mos tmár jó a bf2 csak néha kidob a punkbuster h heartbeats is stopped de nem csalok
és minden frissítés megvolt pb-n
ja igen.hallottam hogy akinek megvan eredetibe a BF2 az letöltheti a kiegeket is.Ez igaz?ha igen akkor hogy?
Nano8000 írta: ehet, hogy rájöttél azóta, mert még tavaly írtad, de a statverse.com oldalon, kiválasztod a Battlefield 2-őt. Aztán beírod a neved, ekkor bejön az adatlapod. Van egy Signatures fül, az adatok alatt, jobb oldalt, na arra kattints rá. Onnan remélem egyértelmű
Na ezt a hsz-t észre sem vettem Köszi! Bár már úgysem igazán gamelek vele, de azért jó tudni, h meglehet oldani.
Eagle97 írta: Helosztok!a kérdésem ez lenne:
Miért lép ki a Battlefield 2?
amikor játékba megnyomom az Esc-et akkor hibaüzenet nélkül kidob az asztalra.Ma vettem meg a játékot és nem tudom hogy mit csináljak :/
Kezdjük a formalitásokkal. Géped elég erős hozzá? Milyen windowson futtatod? Minden patch lent van hozzá? Minden driver frissítésből fent van a legújabb?
Öletem sincs, szóval ezért tettem fel ezeket a kérdéseket:>
A PunkBustert még hozzátenném hogy az is fent van? És ha igen, akkor frissítve van?
ehet, hogy rájöttél azóta, mert még tavaly írtad, de a statverse.com oldalon, kiválasztod a Battlefield 2-őt. Aztán beírod a neved, ekkor bejön az adatlapod. Van egy Signatures fül, az adatok alatt, jobb oldalt, na arra kattints rá. Onnan remélem egyértelmű
Na ezt a hsz-t észre sem vettem Köszi! Bár már úgysem igazán gamelek vele, de azért jó tudni, h meglehet oldani.
Eagle97 írta:
Helosztok!a kérdésem ez lenne:
Miért lép ki a Battlefield 2?
amikor játékba megnyomom az Esc-et akkor hibaüzenet nélkül kidob az asztalra.Ma vettem meg a játékot és nem tudom hogy mit csináljak :/
Kezdjük a formalitásokkal. Géped elég erős hozzá? Milyen windowson futtatod? Minden patch lent van hozzá? Minden driver frissítésből fent van a legújabb?
Öletem sincs, szóval ezért tettem fel ezeket a kérdéseket:>
Egyébként azt szeretném kérdezni, hogy ide a fórumba aláírásként valahonnan belehetne ágyazni a BF2 statjaimat? Tehát mint például mzoli-nak van a BC2-ből...
Lehet, hogy rájöttél azóta, mert még tavaly írtad, de a statverse.com oldalon, kiválasztod a Battlefield 2-őt. Aztán beírod a neved, ekkor bejön az adatlapod. Van egy Signatures fül, az adatok alatt, jobb oldalt, na arra kattints rá. Onnan remélem egyértelmű
A másik meg a csapatmunka ami még a BC2ben is jobb. Semmi segítség, csak mennek és lőnek.
Szerintem ez nem a játék hibája. Egyébként ezért tanácsos (sőt szinte ajánlott) valamilyen klába benne lenni, és akkor úgy squadokban + dumálva kell nyomulni. Ott lenne csapatmunka, hidd el A BF2-ben mindent megtetettek szerintem azért, hogy minél jobban csapatba dolgozzanak a játékosok, aztán ezzel valaki él, valaki nem (bár nem értem, hogy az utóbbi játékosok miért nem mennek inkább akkor CoD-ozni...)
Egyébként azt szeretném kérdezni, hogy ide a fórumba aláírásként valahonnan belehetne ágyazni a BF2 statjaimat? Tehát mint például mzoli-nak van a BC2-ből...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.