• A Call of Duty: Modern Warfare 3-ban is lesz zombimód
  • Emellett új perk-rendszer is várható
  • A Call of Duty HQ-nak köszönhetően pedig könnyedén navigálhatunk majd a játékok között
  • A mai napon kerül sor a leleplezésre, méghozzá a Warzone keretein belül

A mai nap folyamán végre lehull a lepel a november 10-én érkező, eleinte csupán egy prémium DLC-nek készült Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, ám az Activision még az értékes jutalmakkal kecsegtető Warzone esemény előtt megosztott néhány kulcsfontosságú információt a lövöldével kapcsolatban. A legfontosabb, hogy idén visszatér a milliók által kedvelt Zombies, tehát ismételten apríthatjuk majd az élőhalottakat a barátaink oldalán – a kiadó ráadásul azt állítja, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb zombimód a franchise történetében, tehát a jelek szerint tartalmas hentparádéra számíthatunk. Szintén fontos, hogy új Open Combat missziókat is kapunk a kampány során, emellett pedig átalakul a perkek rendszere, hogy jobban testreszabhassuk az operátorainkat multiplayer módban.

zombimod.jpg

A központi menüvel kapcsolatos szóbeszédek is igaznak bizonyultak, mostantúl ugyanis az úgynevezett Call of Duty HQ-ban navigálhatunk majd az egyes címek és játékmódok között, amiben így értelemszerűen a Modern Warfare 2, a Warzone és a Modern Warfare 3 lesz benne a novemberi debütálás után, ezekhez pedig a jövőben érkező új felvonások is csatlakozni fognak. Az Activision egyébként már korábban elárulta, hogy évek óta tervben volt az egymásra épülő, kihagyások nélküli Modern Warfare-játékok fejlesztése, éppen ezért a Sledgehammer Games szoros együttműködésben áll az Infinity Warddal annak érdekében, hogy minden ízében valódi folytatásnak érződjön az idei epizód. Hamarosan bepillantást nyerhetünk abba, hogy mennyire sikerült megvalósítani ezt a víziót.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!