• A Call of Duty: Modern Warfare 3 lényegében egy DLC
  • Ez a PlayStation adatbázisban talált kódokból derült ki
  • Ennek ellenére 70 dolláros áron kerül a boltokba
  • November 10-én érkezik a Sledgehammer Games lövöldéje

A Call of Duty-széria aktuális felvonásait mindig számos kritika éri azért, mert nem különböznek érdemben az előzőtől, ez pedig különösen igaz lesz a november 10-én érkező Modern Warfare 3-ra, ami a Sledgehammer gondozásában készül, és a Warzone-ban kerül sor a nagy leleplezése augusztus 17-én. Az összehasonlításnak pedig nem csak azért van betonbiztos alapja, mert a tavalyi epizód történetét folytatja, és még az ott megszerzett cuccainkat is könnyedén átköltöztethetjük, hanem azért is, mert a PlayStation adatbázisában található adatok alapján lényegében egy DLC-ről beszélünk – ami az eredeti terv is volt, ugyebár.

Az Insider Gaming derítette ki (a PlayStationSize-zal együttműködve), hogy a játék kódjai ugyanazt az azonosítót (concept ID) használják, mint a Modern Warfare 2, tehát lényegében a tavalyi kódokat adják ki újra. Az adatok alapján ráadásul nagyon úgy fest, hogy az imént említett epizód egyfajta Call of Duty Hubbá fog alakulni, ahonnan az MW2-t, az MW3-at és a Warzone-t is könnyedén elérhetjük. Az árazáson mindenesetre nem érződik a DLC-jelleg, időközben ugyanis megerősítette az Activision, hogy az FPS 70 dolláros áron fog a boltok polcaira kerülni, tehát a prémium kategóriában engedik szabadjára, hogy aztán jó eséllyel ismét megegye reggelire a többi novemberi megjelenést.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!