A 2023-as Call of Duty: Modern Warfare 3 nemrégiben bemutatott Makarov leleplező előzetese után néhány rajongó azt feltételezi, hogy a vitatott "No Russian" pálya visszatérhet. Ez a játéktörténelem egyik legsokkolóbb küldetésének számít, mivel egy terrorista akciót tartalmaz egy repülőtéren. Ez egy olyan pálya, amely megtalálható az eredeti Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, valamint a 2020-as Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered újrakiadásban is. A pályán a játékosok egy Joseph Allen nevű CIA-ügynök szerepébe bújnak, aki beszivárgott a Vlagyimir Makarov által vezetett orosz terrorista sejtbe. A szakaszban a csoport lényegében terrortámadást hajt végre egy nemzetközi repülőtéren. A játékos részt vehet a lövöldözésben, vagy passzív módon hagyhatja, hogy megtörténjen körülötte. A küldetés kezdete előtt lehetőség van a kihagyására is.

A videóban 1 perc 14 másodperctől egy rövid jelenet látható, amelyben civilek futnak a játékossal vagy a játékos elől, akik mintha egy terrortámadás civil áldozatai lennének. Kérdés, hogy ilyesmit 2023-ban be mer-e vállalni az Activision. Egyes rajongók szerint az új játékban egy másfajta "No Russian" lesz látható. A videóból kiderül, hogy mi lehet a Verdansk-i invázió kezdete, ami a jelenlegi Call of Duty történetében kulcsfontosságú pillanat. Az Al-Qatala Verdansk stadion elleni támadása lehet a a pálya helyszíne, egy nemzetközi repülőtér helyett. A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!