• Leleplezték az idei részt
  • Tényleg a Modern Warfare 3 lesz az
  • November elején jelenik meg

Immár hivatalos: a következő Call of Duty a Modern Warfare 3 lesz, amelyet az Activision a mai napon végre le is leplezett. A vérvörös képi világgal megáldott előzetesben Captain Price hangját hallhatjuk, a videó leírása alapján pedig az eddigi legnagyobb fenyegetés vár a világra. A játék fejlesztéséről szóló pletykák egészen 2021-ig nyúlnak vissza, bár az újraalkotott Modern Warfare 3 állítólag már tavaly elkészült. A bejelentő videó mellett megkaptuk a megjelenési dátumot is: november 10-én érkezik a Modern Warfare 3.

Hogy a sztori miről fog szólni, az egyelőre még kérdéses. A jelenleg is futó ötödik szezonnal visszatért az előző kampány fontos karaktere, Phillip Graves, a Shadow Company vezetője. Több mint valószínű, hogy a sztori vele (is) halad tovább, aki pedig aktívan játszik a CoD-dal, az a mini-sztori részletekből már tudhatja, hogy a többiek is készen állnak a bevetésre. A sztorira biztos, hogy ezúttal sem lesz panasz, hiszen ez mindig is remek volt. A fejlesztőcsapat a Twitteren (már X) korábban közvélemény-kutatást indított, amelyben megkérdezte a rajongókat, hogy szeretnék-e, ha a Modern Warfare 2 összes operátora, fegyvere és bundle-csomagja átkerülne az idei részbe. Mivel a szavazás mindkét opciója "Igen" volt, egyértelmű, hogy a döntést már meghozta az Activision. Megjelenés tehát november 10-én.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!