• PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Ez azonban eddig nem volt teljesen világos
  • Mivel a Microsoft előző generációs masináját kihagyták a platformlistából
  • Azóta viszont javították a hibát

Már nem sokat kell várnunk a Call of Duty: Modern Warfare 3 tényleges bemutatkozására, a Warzone keretében kerül ugyanis sor a nagy leleplezésre, méghozzá augusztus 17-én. Persze addig is érkeznek új infók a Sledgehammer Games november 10-én debütáló lövöldéjéről, kiderült például, hogy milyen módon költöztethetjük át a Modern Warfare 2-ben gyűjtött cuccainkat, az aktuális felvonás főgonosza, Makarov pedig még egy gameplay-jelenetekkel megfűszerezett élőszereplős előzetest is kapott nemrég, ami alapján úgy fest, hogy megszületik a "No Russian" nevezetű küldetés modern változata.

A platformlistával kapcsolatban viszont volt némi keveredés a napokban: a TheGamingRevolution nevezetű Twitter (vagyis X) felhasználó jelezte elsőként (de legalábbis erre figyeltek fel a legtöbben), hogy míg a PlayStation hivatalos oldalán fel van tüntetve az előző generációs masina, addig a zöldeknél semmi jele nem volt annak, hogy Xbox One-ra is érkezne az FPS, ami minimum furcsa lépés lett volna az Activision részéről. Időközben viszont javították a hibát, így most már biztosak lehetünk benne, hogy azoknak sem kell megrohamozniuk az üzleteket, akik még nem kóstoltak bele az "új" generációba. Ebből persze az is könnyedén kikövetkeztethető, hogy ezúttal sem várhatunk komolyabb előrelépést fizika vagy rombolhatóság terén – talán majd legközelebb, nemde?

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!