Nemrég még egy új fejlesztői napló kiszivárgása miatt kapkodtuk a fejünket az Assassin's Creed Shadows-zal kapcsolatban, most viszont aggasztó hírek érkeztek a Ubisoft háza tájáról. 

Kiderült ugyanis, hogy a Ubisoft mégsem vesz részt a Tokyo Game Show 2024-en, az eredeti tervekkel ellentétben. Hogy miért? Mindössze annyit árultak el, hogy "különböző körülmények" miatt. Ami gyanakodásra adhat okot, hogy ilyen röviddel a show előtt mondták le a szereplést: szeptember 26-án kellett volna megtartaniuk az egyébként online prezentációt. Ez azonban még mind semmi!

Az Insider Gaming értesülései szerint ugyanis a Ubisoft az újságíróknak tervezett preview, azaz előzetes sajtóbemutatókat is törölte - a szerencsésebbek az ilyen eseményeken próbálhatják ki megjelenés előtt a játékokat. A preview eseményeket jövő hétre tervezték, de a kiadó ezeket is lemondta.

Jelen sorok írásakor az Assassin's Creed Shadows hivatalosan még mindig november 12-én jelenik meg, de a történtek fényében nem csodálkoznánk, ha csúsztatnának rajta. Ti mit gondoltok, mi állhat a háttérben?