• Egyre nagyobb esély van Spyro visszatérésére
  • A karakter a Crash 4 hivatalos artbookjában is feltűnt

Crash mellett az Activision másik régi kabalája, Spyro is egy sikeres remake-trilógiával került vissza újból nemrégiben a köztudatba, a remek eladások jutalma pedig Crash esetében egy teljes értékű folytatás lett (ez volna az idén megjelent It's About Time). Komoly esély van arra, hogy a kiadó Spyro esetében is valami hasonlót tervez, a korábbi pletykák után pedig most már egy konkrét jel is utal erre.

ujabb-jel-utal-spyro-visszateresere.jpg

A Crash Bandicoot 4 frissen megjelent hivatalos artbookját lapozgatva érdekes megjegyzésre bukkantak a figyelmes játékosok, az egyik leírás ugyanis úgy végződik, hogy "...és itt egy kis utalás Spyro-ra", a másik oldalon pedig tényleg el van rejtve a karakter a képen.

A szeptemberben debütált It's About Time a Toys for Bob műhelyében készült, akik ugyebár a Spyro Reignited Trilogy-t is összehozták, és könnyen lehet, hogy az Activision a lila sárkány új kalandjának lefejlesztésével is őket bízta meg. Meglátjuk, hogy a kísértetisen hasonló sorsú szériák története ismét összefonódik-e majd egy Spyro 4-gyel.