A Jungle névre keresztelt marokkonzol érdekessége, hogy nem kifejezetten a PSP-vel vagy a DS-sel kívánja felvenni a versenyt, hanem a két Góliát közé beékelődve a PC-s tábornak szól, azoknak, akik MMOG-megszállottak, a kis készülék ugyanis főleg online játékok terén tündököl majd -- legalábbis a Panasonic ezt ígéri.

 GURU Extra ***A hírek popupja

A ketyere a külsejét tekintve egy kagylóhéjra hasonlít, melynek belsejében egy nagy felbontású kijelző, egy d-pad, egy touchpad és egy QWERTY billentyűzet kapott helyet, kívül pedig két ravasz, egy micro-USB és egy HDMI port található. A burkolat alatt meghúzódó elemekről azonban egyelőre szinte semmit sem tudni. A wifi-adapter természetesen alapfelszereltség lesz, és a sejtéseink szerint egy versenyképes processzornak és grafikusmagnak is lennie kell a mai MMOG-k, vagy a combosabb böngésző alapú játékok futtatása miatt.

A konzol egyetlen megkérdőjelezhető pontja az operációs rendszer, mely a szóbeszéd szerint egy módosított Linux disztribúció, és mint azt mindannyian jól tudjuk, a pingvinek -- hasonlóan az almákhoz -- hadilábon állnak a játékokkal, és csak komoly munka árán képesek futtatni a Windowson vígan ellévő programokat, tehát itt áll vagy bukik az egész.



A Jungle megjelenéséről és várható áráról még nem kaptunk információt.