Hiába a tény, hogy a 2013-as Gamescom alatt a montreali csapat nem tart konferenciát, ezúttal sem maradunk meglepetések híján, ahogy az E3 alatt sem lazsáltak. Az Ubisoft kiadásokkal foglalkozó részlege így a minap ezt a hírt közölte: „egy új nextgen cím részleteit tárjuk fel, ami jelenleg is fejlesztés alatt áll”.

Az új projekt munkálataiért az a Patrick Plourde a felelős, akit a Far Cry 3 kreatív direktoraként és két korábbi Assassin’s Creed játék vezető tervezőjeként ismerhet a nagyérdemű. Plourde elmondása szerint a Child of Light egy kisebb, előzmények nélküli projekt, amely jóval alacsonyabb költségvetéssel készül, mint egy tripla A-s cím. Egyelőre bővebb információkkal nem szolgálhatunk a játékról.

A francia kiadó az idén sem ül a babérjain: nemcsak az Assassin’s Creed és a Splinter Cell folytatását dobják a piacra még az idén, de felélesztik a Prince of Persia sorozatot, valamint az igen ígéretes Watch Dogs előkészületei mellett a film útját is egyengetik. Bízzunk benne, hogy ez a sok nagy projekt nem lesz túl nagyfalat a Ubisoft számára.

Child of Light -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen