UBIDAYS 2008 - nézd élőben!A francia vállalat megadja a módját, hogy az odatévedő újságírókat teljes mértékben lenyűgözzék, ugyanis a 2008-as UBIDAYS a Franciaország szívének számító világhírű Louvre múzeumban kerül megrendezésre, május 28. és 29. között. Tehát ma indul a banzáj, de ami sokkal érdekesebb, hogy a két napos rendezvény este 7 órától kezdődő nyitókonferenciáját most bárki élőben figyelemmel kísérheti a uplay.com-on keresztül.

Természetesen mi is nézni fogjuk az eseményt és itt, a cikk keretein belül igyekszünk tolmácsolni nektek az elhangzottakat. Emellett rengeteg videoanyagot is találhattok, melyek a rendezvény alkalmából készültek, illetve ott vetítenek először a sajtó delegáltjainak, úgyhogy mindenképpen érdemes ellátogatni az említett oldalra és regisztrálni magatokat - ugyanis e nélkül nem érhetőek el a tartalmak -, vagy ha valakinek már van Ubisoftos accountja, annak ez sem jelenthet akadályt.

AZ ADÁS VÉGET ÉRT!

Három játékot terveznek bemutatni: Far Cry 2, az új Prince of Persia játékot, illetve az új Brother in Arms epizódot. Részletek és összefoglaló az adás után!

Mindezidáig láthattunk egy-egy igencsak meggyőző és lenyűgöző trailert mindhárom játékból a - a Far Cry 2-ét már láthattátok -, de megmutattak egy render videót a Prince of Persia-ból, illetve egy hihetetlenül taglózó BiA: Hell's Highway ingame videót.

A továbbiakban rengeteg minden történt, amit itt most nem részleteznék, de már készül az összefoglaló az eseményről, hamarosan olvashatjátok!