Tom Hollandot utoljára a Pókember: Nincs hazaútban láthattuk a barátságos és közkedvelt falmászó szerepében, és mivel a film még mindig az MCU legsikeresebb darabja a Bosszúállók: Végjáték óta, így készül a folytatás is, ami a legutóbbi rész befejezésének fényében már egy érettebb, komolyan és magányosabb Peter Parkert fog felvázolni. A Pókember 4-hez már a rendezőt is megtalálták Destin Daniel Cretton (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) személyében, és a forgatókönyv is kész – Holland a napokban vallotta be, hogy már elolvasta, mi több, barátnőjével és kollégájával, Zendayával együtt.

symbiote-costume-spider-man.jpg

A színész a Rich Rollnál vendégeskedett, ahol a hosszú beszélgetés során szóba került a Pókember 4. „Még lesz vele meló, de az írók már most nagyszerű munkát végeztek. Három héttel ezelőtt olvastam, tényleg feltüzelt. Zendaya és én leültünk, elolvastuk együtt, és közben többször is felugráltunk izgalmunkban a nappaliban, mivel úgy éreztük, ez tényleg egy olyan film, ami megérdemli a rajongók bizalmát” – válaszolta Holland arra a kérdésre, hogy hogyan áll a negyedik felvonás.

A történetről egyelőre még semmit sem tudni, de sok rajongó azt feltételezi, hogy a főhősnek valamilyen módon vissza kell férkőznie MJ kegyeibe, egyesek egy újabb multiverzumos kalandról gyártanak teóriákat, egy pletyka szerint pedig a hálószövő kulcsfontosságú karakter lesz a következő két Bosszúállók-filmben. És persze nincs kizárva az sem, hogy ezúttal a szuperhős felöltheti az ikonikus fekete Pók-ruhát, ahogy azt a Nincs hazaút stáblistás jelenete belebegtette.

A képek forrása: Marvel