Mostanában nagy a nyüzsgés a Marvel Studios háza táján: nyilvánosságra került a jövőre debütáló Fantasztikus Négyes castingja, nemrég megérkezett az Amerika Kapitány: Szép új világ előzetese, a sikervárományos Deadpool & Rozsomákot pedig a héten mutatják be a mozikban. Közben folyamatosan érkeznek a kisebb-nagyobb információk a jövőbeli MCU-s projektekkel kapcsolatban, köztük a Pókember 4-ről is. A barátságos és közkedvelt Hálószövő az utóbbi időben kissé háttérbe szorult, azonban nemrég bíztató hírek érkeztek a következő kalandjáról, ami Kevin Feige szerint sínen van, és mindenképpen el fog készülni – igaz, már nem annak a Jon Wattsnak az irányítása alatt, aki az előző három Tom Holland-féle Pókit rendezte.

spider-man-jon-watts-750x400.jpg

Erről maga a stúdióvezető beszélt a CinemaBlendnek: „Szeretjük Jont. Jon a legjobb Pókember-filmek közül hármat is készített nekünk. Most sok minden történik vele. Szóval valószínűleg valaki mást fogunk keresni, mert ő elfoglalt.

Watts mostanában tényleg eléggé be van táblázva. Még idén érkezik a Két magányos farkas című filmje George Clooney és Brad Pitt főszereplésével, ezt követően a 2024 végére várható Skeleton Crew című Disney+-os Star Wars-sorozaton fog dolgozni rendezői minőségben. 2020 decemberében még úgy volt, hogy a Fantasztikus Négyest is ő dirigálja, azonban végül visszalépett azzal az indokkal, hogy megcsömörlött a szuperhős-filmektől, és szeretne egy kis szünetet tartani. Azóta szóba került a régi Pókember-trilógia rendezője, Sam Raimi és a Bilall & Adil duó (ők támasztották fel a Bad Boys franchise-t), mint lehetséges jelölt, de egyelőre még nem született döntés az ügyben.