Tegnap adtuk hírül, hogy a NightVision Software csapata már nagyban készíti a Black Myth: Wukong magyarítását - ugyancsak nekik köszönhetjük, hogy nemsokára magyar felirattal élvezhetjük a Nobody Wants to Die sztoriját. A Szárnyas fejvadászból táplálkozó belső nézetes nyomozós indie játék július 17-én jelent meg, és jelenleg "Nagyon pozitív" értékeléssel büszkélkedhet a Steam-en.

A lenyűgöző játékmenet videókat elnézve úgy vártuk a Nobody Wants to Die-t, mint a messiást, ehhez képest viszonylag szűk réteghez jutott el, és nem is lett akkora durranás. Ettől függetlenül érdemes tenni vele egy próbát, pláne így, hogy hamarosan a magyar felirat is elérhető lesz hozzá. Íme egy kis ízelítő:

A Nobody Wants to Die magyarítás tesztelését egyelőre a belsősök és a Patreon-támogatók végzik, de hamarosan valószínűleg a nagyközönség számára is elérhető lesz. Ha többet szeretnétek megtudni a NightVision Software munkásságáról, esetleg támogatnátok is őket, irány a Patreon oldaluk, ahol minden tudnivalót megtaláltok. A Hogwarts Legacy magyarításával kapcsolatban egyébként interjút is készítettünk a srácokkal, amit ide kattintva tudtok elolvasni. 

A borítóképek forrása: PLAION GmbH