A Hogwarts Legacy fordítását is elkövető NightVision Software csapata nemrég örömmel tudatta a nagyérdeművel, hogy már nagy erőkkel dolgoznak a Black Myth: Wukong magyarításán. Ugyan a munka még folyamatban van, de már most betekinthetünk a projektbe, ehhez nincs más dolgunk, mint ellátogatni Patreon oldalukra. Itt egyébként nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is támogathatjuk őket, érdemes szétnézni a lehetőségek között. Mindenesetre nagyon szépen köszönjük a fordítók munkáját!

A Black Myth: Wukong augusztus 20-án jelent meg, és pillanatok alatt leborultak előtte a játékosok, legalábbis ez derült ki a Steam-, Metacritic- és PlayStation Store-véleményekből. A játék miatt megugrott a PS5 eladások száma is,  ami nem csoda, mert az első héten már több mint 10 millió (!) példány fogyott belőle. Nemrég pedig arról számolhattunk be, hogy eddig több mint 879 millió dolláros bevételt hozott - csak Steamen! Így talán nem is csoda, hogy egyből nem egy, hanem két DLC-vel is terveznek a fejlesztők.

Az Xbox-os verzió részleteiről pedig továbbra sem tudni semmi konkrétumot: van, aki szerint technológiai akadályok merültek fel, de olyan is akad, aki egy titkos PlayStation-paktumról suttog. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

A borítóképek forrása: Game Science Interactive Technology Co., Ltd.