Nem, nem, a nyári hónapok, bár ekkor a leghosszabbak a nappalok, mégis jól jön némi plusz világítás a csodás naplementék után, hiszen a kerti partik, a vendégségek még javában tartanak kilenc után is, sőt társaság nélkül is simán kitelepedhetünk a kertbe olvasni, borozni, beszélgetni vagy csak úgy semmit tenni. Ehhez kitűnő megoldást nyújtanak a SaniterLine kültéri lámpái, amelyek segítségével gazdaságosan és praktikusan fogod tudni megoldani a kültéri világítást, a kert bármely pontján!

Spórolj az energiával!

A tudatos ember nem azért spórol az energiával, mert nem akar sokat fizetni hó végén, hanem azért, mert szeretne minél ökotudatosabban élni, és mert nem tartja helyesnek, hogy feleslegesen használja a bolygónk energiakészletét.

szaniter.jpeg

Épp ezért érdemes a napfényt bevonni a nyári hónapokban.

Helyezz el pár LED-es kültéri lámpát, szúrd bele a földbe, és hagyd, hogy napközben gyűjtse az energiát, miközben te a hűvösben pihensz vagy a légkondis irodában dolgozol, majd amikor leszáll az este, élvezd, hogy szentjánosbogarakként szórják a fényüket, hogy hangulatos környezetet teremtsenek neked, családodnak és barátaidnak!

Mindig ott világít, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Természetesen tetszőleges számú LED-es kültéri lámpát szerezhetsz be a SaniterLine webáruházából, mégis az egyik legnagyobb előnye ezeknek a lámpáknak, hogy nincsenek helyhez kötve, nem kell, hogy áramforrás közelében maradjanak, és nem vagy kénytelen csúf hosszabbítókkal belerondítani a kerted vagy teraszod idilli látványába!

Így ha a kertben a legeldugottabb zug a kedvenc helyed, és oda szeretsz elvonulni olvasni, akkor könnyedén megteheted, hiszen ha a napközben nagyon fénygazdag helyen segítettél az akkumulátoros LED-es lámpáidnak napenergiát gyűjteni, este bátran mozgathatod át a vadregényes, fás-bokros zugolyba, hogy kipihend a nap fáradalmait.

Ugye, csábítóan hangzik? És még csak sokba sem kerül, hiszen a LED-es lámpák egyszeri befektetést jelentenek, és ha vigyázol rájuk, akár hosszú éveken keresztül kiszolgálnak téged, miközben a környezetet is óvják. Hát mi ez, ha nem egy win-win helyzet?

Élvezd a kinti életet!

Talán mondanunk sem kell, de fontos, hogy minden, a szabadban tölthető pillanatot kihasználj. Rendkívüli módon feltöltő és pihentető tud lenni, hiszen a friss levegő, a madárcsicsergés és a természet hangjai egészen pihentető hatással tudnak lenni a fáradt testre és lélekre egyaránt. 

Hamarosan nyakunkon az ősz és a tél, és bár jóleső érzés a csípős hidegben sétálni, az igazi szabadtéri élvezetet mégis a nyári esték nyújtják. Gondoskodj hát a megfelelő világításról, és tölts minél több estét, sőt akár éjszakát is a szabad ég alatt!