Nemrég számoltunk be arról, hogy rengeteg film tűnt el a SkyShowtime kínálatából. A tisztogatás olyan klasszikusokat is érintett, mint például a teljes Vissza a jövőbe-trilógia vagy az E.T. (a teljes listáért kattints korábbi hírünkre), avagy nem éppen jó a helyzet. Mint már korábban egy-egy hasonló eset az HBO Max-nál, ez is megkérdőjelezi a streaming szolgáltatók létjogosultságát és azt, hogy mennyire érdemes előfizetni olyan tartalmakért, amiket bármikor megszüntethetnek, kérdés nélkül, egyik napról a másikra. A sok elégedetlenkedés mellett azonban akad néha jó hír is, így például már most tudni három olyan filmről, ami szeptemberben bekerül az újdonságok közé, és megéri egy mozijegy árát.

skyshowtime-szeptember-dungeons-and-dragons-betyarbecsulet-kopogas-a-kunyhoban-kokainmedve-dd-fantasy-streaming-pcguru-2.jpg

Következő hónaptól többek között a mémnek is mondható, viccesen valóságos Kokainmedve is a felhozatalt erősíti, melyben ugye egy bedrogozott medve kezdi el piszkálni a lakosságot. Aztán ott van M. Night Shyamalan legutóbbi nagy dobása, a népszerű regényt feldolgozó Kopogás a kunyhóban, ami egy nagyon hangulatos thriller. Persze, ahogyan a rendező munkásságára általában jellemző, ezúttal is megoszlanak a vélemények, de azt gondolom, hogy soha rosszabbat, avagy ha egy hétvégi este ilyen film elé ülhetünk le otthon, akkor nagy baj nem lehet.

skyshowtime-szeptember-dungeons-and-dragons-betyarbecsulet-kopogas-a-kunyhoban-kokainmedve-dd-fantasy-streaming-pcguru-1.jpg

De a hónap csúcsa és legfontosabb már bejelentett újdonsága egyértelműen a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, ami ugyan nem teljesített jól a kasszáknál, de egy nagyon szórakoztató fantasy a jól ismert univerzum alapján, ami számos regénynek, szerep- és társas-, valamint videójátéknak adta már az alapját. A szereposztás parádés, ahogy átlagban a látványvilág és a hangulat is, és bár a szürreális, már-már paródia-jellegű poénkodást itt is sikerült átvenni a Marvel-filmektől, szerethető poénokat kapunk, és legrosszabb esetben paródiaként, családi filmként tekintünk a végeredményre. Egy estét simán megér, de akár többet is, ha valakinek nagyon bejön a stílus. Szóval szerencsére szeptemberben sem maradunk néznivaló nélkül, és ki tudja, talán még más is beesik addig, amivel érdemes múlatni az időt.

A tervezett bemutatók az alábbiak, popcornt és chipset tessék bekészíteni!

  • Kopogás a kunyhóban (09.17.)
  • Kokainmedve (09.24.)
  • Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (09.29.)