Nemrégiben mi is hírt adtunk róla, hogy az Universal stúdió támogatásával életrajzi film készül a ’90-es és a 2000-es évek egyik legnépszerűbb popsztárjáról, Britney Spearsről. A rendezői székben a többek közt a Szemfényvesztők 2-öt rendező Jon M. Chu foglal helyet, az alkotás alapját a híresség önéletrajzi könyve, A bennem lévő csillag szolgáltatja, emellett maga Spears is beleegyezését adta a projekt elkészítéséhez. No de ki fogja játszani a popsztárt? A közelmúltban a Stranger Thingsből ismerős Millie Bobby Brown hintette el, hogy szívesen belebújna Britney bőrébe, azonban most új kihívó jelent meg a porondon, aki nem más, mint az American Horror Story színésznője, Emma Roberts.

Roberts – aki nem csupán filmekben és sorozatokban tűnik fel, hanem énekel is – egy Cosmopolitannek adott interjúban elmondta, hogy a sztár egyikori asszisztense, Felicia Culotta őt ajánlotta be a főszerepre, és nem fogta vissza magát, amikor arról kérdezték, hogy elvállalná-e a feladatot:

emma-roberts-britney-spears-in-the-zone-083024-0714a92c658b47c5801d563a2f0cd94b.jpg

Mikor megtudtam, azt gondoltam: imádom az asszisztensét! Úgy értem, tényleg ez az álmom, hogy eljátsszam Britney Spearst. Ez egyelőre csak pletyka, de remélem, valósággá válik. Mármint emlékszem, annak idején bezárkóztam és az In the Zone című albumot kezdtem el hallgatni mondván, hogy addig nem hagyhatom el a szobát, amíg kívülről nem fújom a dalszövegek minden egyes szavát.

Ebből is látszik, hogy Roberts igazi fanatikus, aki még a hároméves kisfiának a fürdetésekor is Britney-dalokat énekel. „Te jó Isten, most biztos azt gondolja, hogy nagyon fura vagyok! Ilyen ez a gyereknevelés millennial szülő módjára!” – tette hozzá viccesen a színésznő.

Ti mit gondoltok? Roberts alkalmas lenne Britney Spears szerepére?