Megismétlődni látszik a Limbo Of The Lost esete, bár ezúttal nem a Majestic Studios embereire fogunk szúrós szemmel nézni, hanem az Aurora Blade fejlesztőire, és a játékot kiadó IGG-re. Ebben az ingyenes, böngésző alapú MMOG-ben egy békés kikötőbe látogathatunk el hasonszőrű kalandvágyókkal, hogy felfedezzük a környék helyszíneit, és közben kincsekre és mesés tárgyakra tegyünk szert, azonban egy ismeretlen, gonosz erő csatlósaival folyton megnehezíti a kalandorok életét. Mint láthatjuk, a történet egyáltalán nem az eredetiségével fogja belopni magát szívünkbe, de ha csak ennyi probléma volna, még szemet hunyhatnánk az egész fölött, azonban nemrég kiderült hogy a fejlesztők finoman szólva „kölcsönvettek” grafikai elemeket a World of Warcraftból, a Maple Storyból, a LaTale-ből és a rivális Ragnarok Online-ból egyaránt.

A plágium híre természetesen gyorsan elterjedt, de a játék nyugati kiadója, az IGG elhárította magáról a felelősséget, mondván, ők csak a szerverek fenntartásával foglalkoznak, a játékot illető kérdéseinkkel a fejlesztőcsapathoz kell fordulnunk. Azonban érdekes tény, hogy sem a játékban, sem a hivatalos sajtóközleményben nincs feltüntetve a fejlesztőcsapat neve, valamint a játék fórumán az esetről folytatott diskurálást radikális lépésekkel (értsd: kitiltás) próbálják beszüntetni.

Eddig egyik érintett játék fejlesztőcsapata sem reagált a dologra, de gyanítom, hogy az ügyvédeik már lázasan dolgoznak az ügyön.