Most már egészen biztos, hogy nem fog elkészülni az Infinity Blade: Dungeons, bár eddig sem volt sok kétségünk afelől, hogy a játéknak befellegzett. A népszerű Infinity Blade mellékhajtása fölött akkor kezdtek el gyűlni a fekete felhők, mikor a fejlesztést végző stúdiót bezárták, s noha a hivatalos álláspont akkor még az volt, hogy a program munkálatai jelenleg szünetelnek, mindenki sejtette, hogy mi lesz következő hír.

Nos, ez a hír ma megjött, mégpedig az Epic Games podcast keretében, ahol a Chair Entertainment első embere, Donald Mustard kijelentette: az Infinity Blade: Dungeons nincs többé, a projektet hivatalosan is eltörölték, sőt valójában már az Impossible Studios bezárásakor halott volt, csak eddig nem beszélhettek erről.

A szellemi tulajdont kitaláló cég vezére egyebet nem tudott mondani arról, hogy miért nem lehetett egy másik csapatnál befejezni a munkálatokat, de azt megtudtuk, hogy a későbbiekben nagyon is szeretnének egy folytatást készíteni, vagy valamit, ami ehhez az univerzumhoz kapcsolódik.

Meghalt az Infinity Blade: Dungeons