Bár az idei év messze nem volt (és nem is lesz) olyan izgalmas videójátékos megjelenések terén, mint a tavalyi, azért így is van miért várnunk az őszi dömpinget (vagy a nyár végét, hiszen augusztus 30-án fut be a Star Wars Outlaws), elég csak a Dead Rising Deluxe Remasterre, a Silent Hill 2-re, a Call of Duty: Black Ops 6-ra, a botrányok övezte Assassin's Creed Shadows-ra, a Microsoft Flight Simulator 2024-re, vagy épp a novemberre tolt S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylra gondolni. A listából pedig természetesen a Fiatalúr legújabb interaktív kalandja, avagy az Indiana Jones and the Great Circle sem maradhat ki, amit nem csupán a név, de az új Wolfenstein-játékok felett ügyködő MachineGames miatt is tűkön ülve várunk. 

A belső nézetből játszható kalandot már jó ideje leleplezte az Xbox, pontos megjelenési dátumot azonban máig nem kapott az első és a harmadik film története között játszódó opusz, így csupán annyi biztos, hogy valamikor idén vehetjük a kezünkbe a jól ismert ostort. A The Verge kötelékében álló Tom Warren arról értekezett májusban, hogy a The Great Circle csak decemberben fog felkerülni a polcokra, nemrég azonban történt egy olyan halasztás, ami miatt az újságíró most korábbi debütálást jósol a programnak.

Az Obsidian műhelyében formálódó Avowedról ugyanis kiderült (némi pletykát követően), hogy csak 2025 elején fog csak megjelenni 2024 novembere helyett (bár igazából ez a dátum sem volt megerősítve), Warren szerint pedig ez azt eredményezi, hogy hírünk alanya korábban érkezik majd a vártnál. Mivel az Xbox teljes menetfelszerelésben fog kivonulni az augusztus 21-én kezdődő Gamescomra, szinte borítékolható, hogy ott fogjuk megtudni az Indiana Jones and the Great Circle pontos megjelenési dátumát – vagy ha más nem, legalább megerősítést nyer a szakértő állítása.