Szokás szerint ezen a héten is két ingyenjátékkal jelentkezik az Epic, amelyek közül az egyik igazi csemege: ez nem más, mint a Fallout: Classic Collection, amely a népszerű sorozat első két részét, valamint a Fallout Tactics című spinoffot foglalja magában. A Fallout 1997-ben jelent meg PC-re, az Interplay Productions fejlesztésében és kiadásában – a játék hatalmas sikert aratott, így a cím nemsokára frencsájzzá bővült, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a fő-sorozat ötödik felvonása jelenleg is gőzerővel készül, nem is beszélve az időközben beiktatott rengeteg mellékágról. Az első folytatás, a Fallout 2 már az előd után rögtön egy évvel, 1998-ban látott napvilágot, szintén számítógépekre, ám ezt már a Black Isle Studios hozta tető alá. Ezt követően a Bethesda megvette a széria jogait, a többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem. A Fallout: Tactics-ra is érdemes időt és figyelmet szentelni, ám ez már a fő csapásvonallal ellentétben egy valós idejű stratégiai mókával szolgál a játékosoknak.

4355321-egs-aug-29.jpg

A másik ajándék a Wild Card Football című arcade-stílusú NFL-játék, amely az NBA Playgrounds sorozat szellemiségét idézi. 7 a 7 elleni meccseken speciális képességekkel küzdhetünk meg az ellenfelekkel, és a licenszelt játékokosok közt ott van a „térdelős” Colin Kaepernick is. A cucc különlegessége a címbéli Wild Card rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen pillanat alatt megfordítsuk a mérkőzés állását, különleges erősítésekkel és a hagyományos szabályokat áthágó képességekkel. A gameplay-t optimalizált szabályrendszer, testre szabható csapatok és felszerelések, valamint profi játékosok teszik élvezetéssé.

Az Epic ajánlata azért is impozáns, mert normális esetben a két játék összesen több mint 21 ezer forintot kóstálna, azonban ha az elkövetkezendő hét napban letöltjük, akkor természetesen örökre meg is tarthatjuk őket.