Egy ilyen cím után mit is mondhatnánk: az Epic Games e heti ingyen behúzható játéka a F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, ami egy remek látványvilággal rendelkező 2021-es metroidvania. Anno mi is teszteltük, és kifejezetten csíptük, de egy videó többet mond ezer szónál, szóval következzen a játék előzetese:

A F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch főhőse Rayton, egy antropomorf nyuszi, aki egy hatalmas mechanikus ököl segítségével csap oda a Legion tagjainak, amiért elfoglalták a játék helyszínéül szolgáló Torch City-t. A játékmenet a felfedezés, a platforming és a harcok hármasára épít, remek arányt megütve. Az Epic nem először adja ingyen az öklözős mókát, de aki 2022. decemberében lemaradt róla, az most pótolhatja a hiányt. A játék megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint ellátogatni ide, rákattintani a GET feliratra, acceptálni mindent IS, majd a Place Order gombra kattintani.

Futottak még: több mint 19 ezer forint értékű kozmetikai pakk az Olympics Go! Paris 2024 című ingyenes (!) játékhoz. Mi sem értjük.