Miközben heti szinten jönnek az érdekesebbnél érdekesebb címek, addig a játékra fordítható szabadidő sokszor sajnos közel sem annyi, mint amennyit szeretnénk. Ilyenkor pedig bizony dönteni kell, ami közel sem egyszerű feladat.

Amíg például egy film vagy egy könyv esetében a hossz és a terjedelem általában sokadlagos szempont, addig a videojátékok esetében jóval nagyobb a szórás - és emiatt ennek a jelentősége is. Hiszen az aprócska, 2-3 órás indie gyöngyszemek mellett ott van a másik véglet a 60-80 órás, vagy akár még hosszabb RPG-kkel - és akkor még a szolgáltatásként működő, folyamatosan bővülő játékokról, vagy éppen a kizárólag multiplayer címekről még nem is beszéltünk.

Ti mire szánjátok szívesebben az időt? Inkább egy hosszabb játékra, ami akár egy-két hónapra vagy még hosszabb időre is leköt titeket? Vagy inkább több rövidebb címre, hogy minél több játékot átélhessetek? Miből marad ki szerintetek az egyik vagy a másik oldal, és nálatok mennyire szempont a játék hosszúsága a választásnál?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru augusztusi számában!

levrov-rovid-vs-hosszu.jpg