• 95 euróra volt leakciózva a PS4 egy francia Lidlben
  • A nyitásra óriási tömeg gyűlt össze, melyet rendőrök oszlattak szét

A bolt előtti kempingezés általában egy új konzol megjelenésekor szokott előjönni, most azonban más apropóból gyűlt össze óriási tömeg egy francia Lidl előtt szerda reggel, az Orgeval városában található bolt 95 euróért kínálta ugyanis a PS4-et.

konnygazzal-oszlattak-a-tomeget-egy-francia-lidl-elott-a-95-eurora-akciozott-ps4-miatt.jpg

A helyzet végül odáig fajult, hogy rendőri intézkedésre volt szükség, akik a reggeli nyitás előtt nem sokkal könnygázzal kezdték el oszlatni a tömeget, miután az egyik vásárló megdobta az egyik rendőrt, a bolt pedig végül nem is nyitott ki aznap, valamint az akciót is lefújták.

"Nagyon meglepődtünk a tapasztalt lelkesedésen, és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Úgy hisszük, hogy a mai napon a biztonsági körülmények nem voltak megfelelőek arra, hogy kinyissunk. A PS4-gyel kapcsolatos akciót is töröltük" - áll a Lidl közleményében.

Érdekesség, hogy a Lidl hivatalosan nem is kommunikálta az akciót, miután egy korábbi, 2018-as kampány maradékáról volt szó csupán, de a kiszivárgott képek hamar elterjedtek a neten, így több százan gyűltek össze az orgevali üzlet előtt.