A Marvel Moziverzum utóbbi két évének lejtmenete után úgy tűnik, hogy végre látszik a fény az alagút végén: a Fantasztikus Négyes forgatása hamarosan kezdetét veszi, sínen van a Pókember 4, és a Bosszúállók 5, valamint a Titkos háború rendezőit is gőzerővel keresik. A pletykák arról árulkodtak, hogy az MCU világában már tapasztalt Russo-fivérek kerülhetnek a direktori székbe, és Kevin Feige most egy interjúban kommentálta, hogy bizony a testvérpár mindenképp visszatér a frencsájzhoz, bár az még nincs köbe vésve, hogy a Multiverzum Sagát lezárni kívánó Bosszúállók-filmeket ők fogják tető alá hozni.

Nem, ezt nem kommentálhatom” – válaszolta meg a kérdést a stúdióvezető, hogy a Marvel tárgyal-e velük arról, hogy megrendezzék a Bosszúállók 5-öt és a Titkos háborút. „Leszámítva azt, hogy egy héttel ezelőtt még mással tárgyaltunk, és izgatottan várom, hogy a következő héten ki kerül sorra. Meglátjuk” – tette még hozzá a producer.

thumb-1920-618008.jpg

A Puck nevű bennfentes forrás szerint egyébként Greg Berlanti és Noah Hawley is jelentkezett a posztra, őket azonban Feige ismeretlen okokból visszautasította. Mindkettőjüknek volt már dolga szuperhősökkel, előbbi A zöld íjász, a Supergirl, A holnap legendái, a Titánok, a Flash – A Villám és a Superman és Lois tévésorozatok felett bábáskodott, utóbbi pedig az Légió című szériát készítette, de a Fargo-sorozat, illetve a jövőre debütáló Alien: Earth is az ő kreálmánya. Mi több, még mielőtt a Marvel Studios felvásárolta volna a 20th Century Foxot, egy önálló Doctor Doom-filmen is dolgozott, ám abból a jogok visszaszállása miatt nem lett semmi.

Az idei San Diegó-i Comic Con július 25-én indul, az eseményen pedig egy Marvel-panel is lesz, feltehetően ott jelentik majd be a két új Bosszúállók-film rendezőit, de ha mégsem így lesz, más izgalmas információk biztosan ki fognak derülni a franchise jövőjéről.