A Variety értesülései szerint a Marvel Moziverzum atyaúristene, Kevin Feige július 25-én saját csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán. Arról, hogy pontosan kik vesznek részt Feige beiktatásán, még nem esett szó, de nem lenne meglepő, ha az MCU nagy öregjei is ott pózolnának a producer mellett. A ceremóniát természetesen élőben fogják közvetíteni a YouTube-on, és a Hollywood Walk of Fame hivatalos weboldalán valószínűleg további részleteket is elárulnak majd az eseményről.

kevin-feige-cover.jpg

A franchise színészei közül legutóbb a Thort alakító Chris Hemsworth részesült a nem mindennapi megtiszteltetésben, ahol többek közt részt vett a Vasember színésze, Robert Downey Jr. is, bár neki – a rajongók legnagyobb meglepődésére – még nincs saját csillaga. Egyébként a Bosszúállók stábja közül eddig a következő színészeket iktatták be: Mark Ruffalo (Hulk), Paul Rudd (Hangya), Don Cheadle (Hadigép), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Josh Brolin (Thanos) és Samuel L. Jackson (Nick Fury).

Feige csillaga már csak azért is maximálisan megérdemelt, mert a producer a Marvel Studios elnökeként többtíz milliárd dolláros frencsájzt épített fel az MCU-val. Ezek közül a Bosszúállók, a Vasember 3, a Bosszúállók: Ultron kora, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Fekete Párduc, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Marvel Kapitány, a Bosszúállók: Végjáték, a Pókember: Idegenben és a Pókember: Nincs hazaút bevétele globálisan megugrotta az 1 milliárd dolláros álomhatárt. A jövő héten bemutatkozó Deadpool & Rozsomák is hasonló sikerekre számíthat az előrejelzések szerint, és az sem kizárt, hogy felülmúlja a Végjáték eredményeit, amely jelenleg is minden idők legtöbb bevételt hozó filmje.