Eltelt egy újabb esztendő, mely nem volt felhőtlen, de ha csak a játékvilágot vesszük figyelembe, akkor sok okunk nem lehet a panaszra, bár kétségtelen, hogy tartalmasabb évünk is volt már. Mindenesetre kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag újévet kívánok az egész PC GURU stáb nevében, és köszönjük az egész éves kitartó támogatásotokat, kritikáitokat, véleményeiteket, mellyel segítettétek munkánkat!

Lassan lezárjuk a 2009-es évet, de ehhez még a Ti segítségetek is kérjük majd, hiszen idén sem maradhat el az olvasói "Best of" szavazás, hogy Ti véleményetek alapján is összeállítsunk egy listát 2009 legjobb játékairól. Legyetek résen, hamarosan indul a voksolás! Ami pedig az új évet illeti, nos, nem akarok még semmi komolyabbat elárulni annál, minthogy PGO sem ússza meg az "újévi fogadalmakat", márpedig mi egy tökösebb, fejlettebb PGO-ról fogunk ábrándozni 31-én éjfélkor -- és valami azt súgja, hogy teljesülni fog a kívánságunk. Csupán az a kérdés, hogy mikor... De ez maradjon is rejtély.

Gyorsan el is terelem a témát, vissza a karácsonyra, hiszen a játékfejlesztők, kiadók minden év végén elhalmozzák a médiákat a különböző köszöntőleveleikkel, képeslapjaikkal, melyek közül a legjobbakat elétek tártuk az elmúlt években is. Ez most sincs másként, összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy Ti is osztozhassatok az ötletes jókívánságokban!

Találkozunk jövőre!