A cső vezetősínnel ellátott lépcsőfokos polclétra szerkezetének jellemzői

Mindenekelőtt azt érdemes leszögezni, hogy alumínium szerkezetről van szó. Nem véletlenül, hanem az alumínium könnyű önsúlyának, valamint nagyszerű teherbírásának kihasználása végett.

Fontos megoldás az integrált futószerkezet, mivel ez nagyban megkönnyíti a lépcsőfokos alumínium polclétra cső sínrendszerhez történő illesztését, valamint a használatát. Mindez gyorsan, egyszerűen, komolyabb fizikai erőkifejtés nélkül meg tud valósulni, ami nagyon fontos előnyt jelent.

Mivel a biztonságos és stabil használat kulcsfontosságú, így a cső vezetősínnel ellátott lépcsőfokos polclétra szárai és a fokai között nagy szilárdságú peremezett kapcsolat került kialakításra.

https-krausenagykerhu-2022-januar-cikk1.jpeg

A korszerű lépcsőfokos polclétra cső vezetősínnel a következőket is tudja

Illeszkedve a Krausenagyker.hu ipari polclétra modelljeinek választékába, a modern lépcsőfokos polclétrák cső vezetősínnel ellátott változatai kellőképpen széles, bordázott fokokkal segítik a biztonságos fellépést, illetve a munka közben elfoglalható kényelmes állást.

Hogy a szerkezet mozgatása se jelenthessen különösebb nehézséget, arról kettő darab önfékező kerék hivatott gondoskodni. Ráadásul nemcsak az egyszerű mozgatás kivitelezésben segítenek a kerekek, hanem az úgynevezett kétkomponensű lábdugók a használat közbeni stabil helyzet megteremtésében is lényeges szerepet játszanak.

Sőt, a tervezők még arra is figyelmet fordítottak, hogy a lépcsőfokos polclétra cső vezetősínnel készült változatainak dőlése szintén ideális legyen ahhoz, hogy tárolási helyzetben helytakarékosan lehessen elhelyezni a szerkezetet, függőlegesen a polc mellett.

Ahol a lépcsőfokos polclétra cső vezetősínnel igazán hasznosulni tud

Mindenekelőtt az ipari környezetet célszerű megemlíteni, mint a leginkább szóba jöhető alkalmazási színhelyet. Konkrétabban fogalmazva a kereskedelmi és gyártó egységek raktár helyiségeiben, a logisztikával foglalkozó cégek üzemeiben, illetve a nagyobb áruházak telephelyein jelent komoly hasznot a lépcsőfokos polclétrának ez a típusa.

Különösen akkor, ha a többféle méretben, magasságban és akár bővíthető kivitelben is beszerezhető lépcsőfokos polclétra cső vezetősínnel ellátott modelljét sikerül úgy kiválasztani, hogy az a célokhoz maradéktalanul illeszkedjen.

Érdemes tehát ehhez mérten felmérni a munka keretei között elérni kívánt magasságot, a környezet fizikai adottságait és méreteit, majd pedig ezek alapján megvásárolni a legmegfelelőbb polclétrát.