Resistance 3:

A Resistance-széria harmadik részének készülte hónapok óta nyílt titok volt, így senkit sem ért különösebb meglepetésként a játék hivatalos bejelentése, de legalább az élőszereplős bemutatkozó trailer üdítően hangulatosra sikerült. Ha maga a játék is ilyen jó, érdemes lesz PlayStation 3 tulajnak lenni.



Infamous 2:

A Sucker Punch váratlanul, de leginkább indokolatlanul cserélte le az Infamous főszereplőjének fizimiskáját, ami természetesen nem tetszett a rajongóknak, az ellenérzések pedig mostanra olyan mértéket öltöttek, hogy a fejlesztők beadták a derekukat és visszahozták a régi Cole-t.



Ratchet & Clank: All 4 One:

Habár az Insomniac Games lepaktált az EA-vel, az ígéretükhöz híven készítenek még PlayStation 3-exkluzív játékot, s ez nem más, mint a Ratchet & Clank: All 4 One, melynek már a nevéből is látszik, hogy a négy fős kooperatív (Ratchet, Clank, Qwark és Dr. Nefarious lesz irányítható) módon lesz a hangsúly.



Az új Ratchet & Clank 2011 őszén fog megjelenni.

Dead Space 2:

Az EA tegnap délutáni sajtókonferenciáján négy percnyi játékmenetet láthattunk a Dead Space 2-ből. Isaacnek egy napenergiával működő generátort kellett beindítani, miközben a necromorphok rendetlenkedtek.



Bulletstorm:

A jövő év egyik legnagyobb őrültségének ígérkezik a People Can Fly Bulletstormja, de természetesen jó értelemben vett őrültségről van szó, hiszen melyik másik játékban tudod egyetlen lövéssel leolvasztani az ellenfeled arcát, miközben a távolban egy óriási szörnyeteg dönti romba a várost?



Need for Speed Hot Pursuit:

Az utóbbi évek rettenetes Need for Speedjei (a SHIFT-et elszámítva) után örömmel látjuk, hogy a széria visszatért a gyökereihez, és újra egy frenetikus játékélményben lesz részünk, de hogy is lehetne ez másképp, hiszen az arcade versenyjátékok királya, a Criterion Games a fejlesztő.







Fable 3:

Az imáink meghallgattattak és a Fable-széria visszatér a szeretett platformunkra, nincs is most már más dolgunk, mint hátradőlni és játékmenet-videókkal elütni az időt a megjelenés napjáig.





Halo: Reach:

Master Chief, Cortana és gyűrűk nélkül is a Halo: Reach ígérkezik a sorozat eddigi legjobb darabjának, hiszen minden megvan a sikerhez: egy remek történet, festői helyszín és persze egy addiktív multiplayer mód, melyet az alábbi videókban is megcsodálhatunk:





Killzone 3:

Az epikus szólista kampány mellett a Killzone 3 egy izgalmas multiplayer szekciót is tartalmaz, melyből most láthatunk egy kis ízelítőt: