A főleg mobilalkalmazásokkal foglalkozó BlueStacks által kifejlesztett konzol, a GamePop lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékekre gyártott játékokkal televíziónkon is játszhassunk. Az irányítást kontrollerrel, de akár iPhone-nal vagy androidos okostelefonnal is megoldhatjuk. A konstrukcióban annyi a csavar az Ouyához és a GameStickhez képest, hogy nagyon hasonlít a Netflixre: havi 7 dollárért előfizetéses hozzáférést kapunk az egész GamePop könyvtárhoz, amely jelenleg 500 mobiljátékot tartalmaz.

A BlueStacks több fejlesztővel működik együtt, egyebek mellett a Halfbrick Studiosszal (Jetpack Joyride, Fish Out of Water) és a Glu Mobile-lal (Project Gotham Racing Mobile, AstroPop). A stúdiókkal megosztja az előfizetési bevétel ötven százalékát, de a belső fejlesztésű alkalmazásokból befolyó pénzt az utolsó centig megtartja.

Akik most májusban előrendelik a konzolt, azok ingyen előfizetést kapnak a szolgáltatásra. A BlueStacks elárulta a Joystiq online magazinnak, hogy semmiféle megkötés nincs a szerződésben, csupán annyi, hogy ha egy éven belül lemondja valaki az előfizetést, akkor vissza kell adnia a konzolt. Hogy a letöltött játékok a szerződés felmondása esetén továbbra is elérhetők maradnak-e, még nincs eldöntve. A Gamepop a tervek szerint idén télen rajtol el.