Októberben két fontos produkcióval is jelentkezik a Blumhouse stúdió. Mozikban debütál a 2018-as epizód történetét folytató Gyilkos Halloween, illetve streaming platformon, az Amazon Prime Video műsorán négy új opusszal bővül a Welcome to the Blumhose. A tavaly útjára indított horrorfilmes antolgóiasorozat idei részeiről alább olvashattok.

Bingo Hell

Misztikus alkotással indul a sorozat október 1-jén. Az Oak Springs nevű kisvárosba látogatunk, ahol egy idősekből álló baráti társaság mindent elkövet, hogy megakadályozza a változásokat. Amikor szeretett játéktermüket egy titokzatos üzletember szerzi meg, Mr. Big sötét múltja után kezdenek nyomozni.

bngo2021ut210222roebri00406-00200comp.jpg
(A képek forrása: Syfy)

Black As Night

Miután New Orleans-t egy hurrikán feldúlja, vámpírok zsákmányolják ki az áldozatokat. Egy nehéz sorsú tinilány és csapata úgy dönt, hogy vámpírvadászatba kezd. Premier október 1-jén.

banunit00182rc.jpg

Madres

Október 8-tól láthatjátok egy mexikói-amerikai házaspár történetét a 70-es évekből. Amikor első gyerekükkel terhes a feleség, egy kaliforniai farmer közösséghez csatlakoznak, ám a nőt démoni látomások kezdik gyötörni. Talán egy átok miatt kell szenvednie?

mdrsunit02314r3.jpg

The Manor

Szintén október 8-án debütál a sikeres írónő szenvedéseit bemutató film. Judith agyvérzése után idősotthonba kerül, de hamar kiderül, hogy a neves intézményben egy gonosz természetfeletti erő keríti hatalmába a lakókat. A hősnő mindenáron szabadulni akar, ehhez viszont először meg kell győznie környezetét, hogy már nincs szüksége ápolásra.

manrunit00312r.jpg

Nektek melyik alapszituáció tetszik a legjobban?