Remek hírrel szolgálhatunk a horrorfilmek rajongóinak, ugyanis a Vertigo Média jóvoltából ismét egy nyereményjátékban vehettek részt! Ezúttal a Halálos bújócska című filmre nyerhettek páros belépőjegyet. A sztori szerint salem-i tinédzserek egy csoportja felfedez egy elátkozott kést, ami elszabadít egy gyilkos démont. A démon arra kényszeríti őket, hogy gyerekkori játékok hátborzongató, halálos változatait játsszák, ahol nem lehetnek győztesek, csak túlélők. Az előzetest alább lehet megtekinteni:

A Halálos bújócska több, manapság népszerű filmet (Beszélj hozzám) és sorozatot (Squid Game) idéz meg, és követi a horrorfilm legjobb műfaji hagyományait. A film főszereplője Asa Butterfield, aki korábban olyan filmekben játszott főszerepet, mint a Végjáték, A leleményes Hugo, A csíkos pizsamás fiú, vagy a Szerelmünk napjai. Mellette szerepel a filmben Natalia Dyer, Laurel Marsden (A pápa ördögűzője), Benjamin Evan Ainsworth (Pinokkió, A Bly-udvarház szelleme) és Annabeth Gish (Utódlás, Barry, Mise éjfélkor). Ezúttal is 15 darab páros jegyet osztunk ki, a premier előtti vetítés pedig november 21-én este lesz a Westendben. A nyerteseket a megadott email-címen értesítjük, a helyszínen pedig csak be kell mondani a neved és már készülhetsz is a rettegésre! Ha szerencsét próbálnál, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívünket:

A nyereményjáték 11.09-től 11.13-ig tart, a szabályzatot ITT találjátok. Hétfőn, 11.13-án sorsoljuk ki a nyerteseket és emailben értesítjük őket. Mindenkinek sok szerencsét és kellemes borzongást kívánunk!