A hét videója

Sok videót láthattunk már arról, ahogyan akrobatikus fiatalok háztetőkön ugrálnak, ám a leggyakrabban a kamera mindig távolról veszi őket. Ennek persze megvan a logikus magyarázata, hiszen így lehet a legjobban bemutatni az egyes mozdulatokat és ugrásokat -- de, az hogy ez a leginkább elterjedt módszer, koránt sem jelenti azt, hogy ez volna az egyetlen járható út. A belső nézetből, a nézőt közvetlenül a parkouros bőrébe helyező nézőpont is látványos, sőt talán még izgalmasabb is. Na, ezt kombinálta az Ampisound gárdája a jövőre rebootot kapó Mirror's Edge-dzsel, megalkotva az alábbi, kissé tériszonyt kiváltó videóját.

Egy kisebb csapat rajongó azt vette a fejébe, hogy a Civilization 5-öt a lehető legteljesebb módon alakítsák át úgy, hogy az egységek, a csodák és a kultúrák mind a WarCraft-univerzumot tükrözzék. A Civilizations of WarCraft című, finoman szólva is nagyon ambiciózus projekt egy teljes átalakítás lesz, de értelemszerűen ne mostanában várjuk a kész terméket, az öt tagot számláló társaság ugyanis nem villámléptekben halad. A fejlesztés menetét a hivatalos Steam Workshop oldalon lehet nyomon követni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az Exist Elsewhere egy kis kaliforniai banda, akikről normál esetben említést sem tennénk eme rovat keretében, ám a srácok nemrégiben egy új videoklippel jelentkeztek, ennek elkészítéséhez pedig egy Kinect kamerát használtak, további bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy a periféria nemcsak játékok irányítására való. Íme a klipp:

A banda mellesleg feltöltött egy werkfilmet is, amiben megmutatják, hogy pontosan hogyan készült a Tokyo című slágerük látványos videója. Nézzétek meg ezt is!

Még egy kis zene: jeonghoon95 Mario Paint Composerben elkészítette az idén milliószor lejátszott Get Lucky című számot a Daft Punktól, ám bármennyiszer is adta le a rádió, így még biztos nem hallhattátok.

Ki gondolta volna, hogy a Shift+E kombináció nem csak a Saints Row-ban működik, hanem a való életben is.

Érdekességek a hétvégére -- szexi naptár hölgyeknek

Hölgyeim, íme a tökéletes naptár azoknak, akik nem csak a játékokat, hanem azok fejlesztőit is imádják. A Men of Game Development egy 2014-es, 15 dolláros kalendárium, melynek minden lapján egy-egy férfi fejlesztő pózol -- többek között a Double Fine, a Bioware Montreal, a Firaxis, a Harmonix és a Twisted Pixel tagjai voltak benne a buliban. És még mondja valaki, hogy szexista a játékipar...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!