Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

A Smoosh Games egy újabb videóval érkezett, amiben könyörtelen módon, az igazságot vissza nem tartva mutatnak be egy kedvelt játékot -- ez a Screen Junkies-féle Honest Trailer kistestvére. Az alany ezúttal az Assassin's Creed 4 volt, de korábbról van itt GTA 5 és a God of War is, ha lemaradtál volna.

Sok mindent láthattunk már elkészülni a Minecraftban -- volt már komplett Westeros, Enterprise űrhajó és még egy olyan ajtó is, ami csak a világmindenség végén fog kinyílni, így aztán nem igazán meglepő az, mikor néhány játékos a Danish GeoData Agency adataira alapozva megépíti Dánia 1:1 arányú másolatát.

Az impresszív munkát Simon Kokkendorf és Thorbjørn Nielsen végezte el, s összesen négymilliárd építőkockából áll az egyébként 1 TB méretű világ, mely természetesen szabadon meglátogatható a hivatalos szerveren, illetve 10 km2-es tömbökben le is tölthető, ha te is akarsz magadnak egy szelet Dániát.

Korábban már említettük, hogy Los Santos felett nem is egy azonosítatlan repülőgépet találhat az ember, amik alaposan beindították a játékosok fantáziáját. Mit akar ezzel üzenni a Rockstar? Vajon a DLC az ufókról szól majd? Hogyan tudnám ezt vezetni? -- merültek fel a kérdések, most pedig kiderült, hogy az utolsóra van pozitív válasz.

Ahhoz, hogy vezetni tudj egy csészealjat a GTA 5-ben, módosítani kell a játék fájljait, továbbá szükséges hozzá egy feltört konzol is, így mi inkább azt tanácsoljuk, hogy elégedj meg az alábbi videóval.

Ha a Battlefielddel kapcsolatos érdekességekre és friss infókra vágysz, akkor a JackFrags a te csatornád -- most például annak jártak utána, hogy milyen zsákmány üti a markodat, hogy kinyitsz 100 darab Battlepackot. Ez volt az eredmény, de elöljáróban annyit azért elmondok, hogy ha kiegészítőkre és optikákra vágysz, ezzel a módszerrel mindent megkapsz.

Egy minőségi cosplay mögött sok munka áll, s kifejezetten nehéz meggyőző ruhát alkotni, ez pedig hatványozottan igaz, ha testfestéssel próbálkozik az ember -- MadeYewLook azonban profi, aki pár lélegzetelállító munkával büszkélkedhet. Íme:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Megtaláltam a legszadistább Tetris variánst, amit a végtelenségig lehet játszani. A címe Futilitris, a lényeg pedig az, hogy egy-egy sor kitöltése után az nem eltűnik, hanem az oldalfalak tágulnak ki, tehát minden egyes kirakott sorral egyre szélesebb játékterünk lesz.