Aliens: Colonial Marines -- 9 perces tánc a Halállal

Az Alien filmek előzményeként számon tartott Prometheus épp a minap került mozikba, és bár bíztunk benne, hogy a Gearbox Aliens játéka is kijön még idén, sajnos a hosszú évek óta húzott-halasztott FPS csak 2013-ra készül el. Sebaj, az IGN újságírói majdnem 9 teljes percet töltettek az E3-as demóval, ami ugyan nem sejtet tökéletességet, hangulatilag a legjobb Aliens program az utóbbi tíz évből.


Aliens: Colonial Marines játékmenet bemutató

Metro: Last Light -- Fény a metróalagút végén

A tavalyi E3 talán legszebb játéka most is ki volt állítva, és bár a Wii U bemutatón nem mutatta meg magát, a GameSpot munkatársai 17 percet tölthettek el a játék előtt. Egy biztos: a grafika döbbenetesen jól néz ki, az egész programból süt a magány és a bánat -- most, hogy bedőlt a Stalker 2, a legjobban várt posztapokaliptikus FPS-sé vált. Megjelenés elvileg még idén, PC-re és konzolokra.


Metro: Last Light prezentáció

Borderlands 2: Rajzfilmes ámokfutás

Ismét egy Gearbox játék, ismét az IGN: nyolc percen át mozog a Borderlands 2, mely alatt a játékot fejlesztő csapat elnöke, Randy Pitchford is válaszolgat a riporter kérdéseire. A játék jónak tűnik, a rajongók minden bizonnyal elégedettek lesznek.


Borderlands 2 bemutató Randy Pitchforddal

DmC: Dante visszatér, de már nem a régi

Az új Devil May Cry, melyet hűdemenőn csak DmC-ként rövidít a Capcom, fél órán keresztül nézhető az alant beillesztett kamerás felvételen. Bár a klasszikus játékelemek visszaköszönnek és a hangulat sem kimondottan rossz, ennyi idő után azért már el lehet dönteni, hogy jól áll-e Dantének az új, emós dizájn. Nos, nem, nem áll jól: bár a DmC nem lesz rossz játék, a stílusváltás valahogy elfeledteti, hogy ez egy Devil May Cry játék akar lenni. Vagy csak mi gondoljuk így? Várjuk a véleményeteket a kommentek között!


DmC játékmenet-videó

ArmA III -- Szimuláció a nagyoknak

A kizárólag PC-re megjelenő ArmA III-at is demózták az E3-on, alant a bemutató kamerás felvételeit lehet megtekinteni. A program tulajdonképpen klasszikus ArmA marad, semmi forradalmit nem szabad várni, most is a realizmus és a kidolgozott többjátékos mód kerül előtérbe. A bemutató két részre lett vágva, járművek és gyalogos harc egyaránt látható benne.


ArmA III bemutató, 1. rész


ArmA III bemutató, 2. rész