Far Cry 3 -- Főszerepben a kooperatív mód!

Rögtön két videóval is szolgálhatunk nektek, melyek egyaránt a Far Cry 3 kooperatív módját prezentálják. Kamerás felvételekről van szó, így a látvány annyira nem tuti, de a játékmenetről így is elmondható, hogy dinamikus és izgalmas. Reméljük, a mi gépeinken is így hasít majd a Ubisoft trópusi shootere.


Far Cry 3 kooperatív játékmenet-videó, 1. rész


Far Cry 3 kooperatív játékmenet-videó, 2. rész

Retro City Rampage -- Olcsó GTA PS Vitára

A PS Vitás RCR szórakoztató ökörségnek tűnik, és ahogy az alant beillesztett videó mutatja, kifejezetten élvezetes játékélményt nyújt. A játék egyébként multiplatform, jön PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is, s mivel ezek a portok megegyeznek majd, a PC-sek is nyugodtan nézegethetik a kézi konzolos videót.



Retro City Rampage -- PS Vita bemutató

Sleeping Dogs -- E3-as trailer a legvártabb GTA-klónnak

A Sleeping Dogs egy érdekes kísérletnek bizonyul: fordított GTA, melyben egy beépített zsaru viszontagságait élhetjük át a hongkongi alvilágban -- a sztori kicsit a Hard Boiledre hajaz, amit mi kifejezetten üdvözlünk. A játékmenet látványos, a grafika szép, bízzunk benne, hogy a rossz emlékű True Crime-os múlt nem hagy rajta nyomokat.


Sleeping Dogs -- E3 trailer

Scriblenauts Ultimate -- A jó cserkész ahol tud, segít!

A Wii U-ra és 3DS-re megjelenő Scriblenauts Ultimate jó játéknak tűnik, igaz, nem a legsikeresebb választás, ha az ember egy nextgen konzolt szeretne reklámozni. Akárhogy is, a 2D-s platformer meglehetősen sok lehetőséget biztosít, alant épp a Wii U kontrollerével prezentálják ezek egy részét a Nintendo standján.


Scriblenauts játékmenet-videó, Wii U-n

Dust 514 -- Invázió PS3-on

Az EVE Online FPS-be oltott kiegészítője... mellékága... vagy valami ilyesmije, a Dust 514 már nem az első E3-on van kint, de reméljük, hogy ez lesz az utolsó kiállítás, ahol találkozunk vele, mert szívesen kezünkbe kapnánk a kontrollert. Elvileg 2012 végén jön kizárólag PS3-ra -- nagy kár, mi még mindig bízunk egy későbbi PC-s debütálásban.


Dust 514 -- Heavy Weapon gameplay

Zeno Clash 2 -- Bunyó karácsonyig

Játékmenet-videó érkezett a Zeno Clash 2-ből. A sokak által várt bunyós akciójáték jól mutat, bízzunk benne, hogy a sztorit is sikerül kellő igényességgel megalkotni -- akik még emlékeznek az első részre, azok tudhatják, hogy a program talán legjobb része volt az univerzum és a történet.


Zeno Calsh 2 játékmenet-videó, kamerás felvétel