Dead Space 3: Egységben az erő

A Dead Space 3 kooperatív módja az EA sajtókonferenciáján mutatkozott be, és bár többen felhorkantak az ötlet miatt, érdemes kiemelni, hogy ez a sorozat eddig még nem okozott csalódást (még a mobilos Dead Space játék is jól sikerült, pedig az ilyesmi ritkaságszámba megy). A GameSpot stábja leülhetett a kiállított demó elé, és rögzíthetett belőle majdnem negyed órányi játékot, ezt láthatjátok alant. Ugyan elég sokat beszélnek alatta és végig angolul, tulajdonképpen azt ismétlik el, amit már mi is nem egyszer megírtunk nektek.


Dead Space 3 kooperatív játékmenet-videó

Darksiders II: Várja a halál...

A haldokló THQ talán legjobb talonban maradt címe a Darksiders II, melyet az IGN-nél dolgozó kollégák vehettek górcső alá. A játék ugyanolyan klassznak tűnik, mint a hatalmas meglepetést okozó első rész, tényleg jó lenne végre rátenni a mancsunkat. Ahogy a Dead Space 3 bemutató esetében, úgy itt is angol kommentárt hallgathatunk, de sok újat nem mondanak, inkább a látványon van a hangsúly.


Darksiders II játékmenet-videó

Tomb Raider: 10 percnyi szarvasvadászat

Szerencsések ezek az IGN-es srácok: nem elég, hogy hosszú percekig oszthatják a halált... nos, Halál keze által, de még a show egyik legjobb játékát, a Tomb Raidert is nyüstölhetik pöttyet. Ebben a tízperces szösszenetben Lara táplálkozási szokásai kerülnek reflektorfénybe: fontos, hogy együnk, különben elgyengülünk, ehhez azonban vadásznunk kell, most épp egy szarvast. Remekül mutat a játék, e sorok írója már tűkön ül.


Tomb Raider: vadászat tíz percben

F1 2012: Visszatér a száguldó cirkusz

Az E3-on az új F1 játékot kis lehet próbálni, ennek eredménye a mostani két videó, melyeken az idén bemutatásra kerülő austini versenypályán is köröznek a szerencsés látogatók -- köztük Darin Gangi és Shaun Cole. Megjelenés a szokásos őszi időpontban, mindenre, amire csak lehet, szóval természetesen PC-re is.


F1 2012 játékmenet videó


F1 2012 játékmenet videó

LEGO Lord of the Rings: Kockamordor

És végül, de nem utolsó sorban íme a LEGO Lord of the Rings a Spike TV tálalásában. A videóban sok beszéd van, melynek sok az alja, a lényeg a játékbeli pillanatokban rejlik, melyek hangulata minden LEGO- és Gyűrűk ura rajongót letaglóz.


LEGO Lord of the Rings Spike TV bemutató