A 2012-es E3 jövő héten indul, hivatalosan június 5-7 között zajlik, bár rutinos olvasóink már tudják, hogy a „nagyok” a nulladik napon, tehát már hétfőn előállnak a saját sajtókonferenciájukkal (sajnos az időeltolódás miatt a japán gyártók hívei vagy korán kelnek, vagy későn fekszenek le...). Az időpontok magyar idő szerint az alábbiak:

  • Microsoft: június 4., 19.30
  • EA: június 4., 21.30
  • Ubisoft: június 4., 24:00
  • Sony: június 5., 03:00
  • Nintendo: június 5., 06.00

Idén is számítunk nagy bejelentésekre, újdonságokra, vagy épp demókra, videókra, melyekben végre mozgás közben is láthatunk régóta várt címeket. A kiállítók listája elég terjedelmes, tehát biztos, hogy mindenki meg fogja találni a saját kedvencét, elcsíphet olyan hírmorzsát, aminek örülhet.

Természetesen a PC Guru Online stábja is figyelemmel kíséri a rendezvényt, és igyekszünk beszámolni minden jelentősebb történésről. Mivel nagy sikert aratott a tavalyi „live blog”, a nagy kiadók sajtóeseményeiről élő közvetítést adunk, illetve hír- és videóösszefoglalókkal is jelentkezünk. Hogy ne maradjatok le semmiről, idén is készítettünk egy gyűjtőoldalt, ahol egy helyen megtaláljátok az összes hírt és videót, illetve kommentálhatjátok is azokat. Az „E3 2012” menüpontot máris megtaláljátok a fejléc alatti menüsorban, illetve közvetlenül elérhetitek ezen a linken. Tartsatok velünk!