Nem titok, hogy bár a Fehér Farkas története véget ért, a CD Projekt RED a jövőben sem kíván lemondani arról a franchise-ról, ami felrakta a nevét a videójátékos térképre, így aztán az elkövetkezendő években sem kell nélkülöznünk a The Witcher utánozhatatlan világát. A Polaris kódnéven készülő új fejezet ráadásul egy komplett trilógiát indít majd útnak, szóval bőven el leszünk látva tartalommal – pláne, hogy emellett a kissé rosszul öregedő első rész is Unreal Engine 5-re költözik, plusz egy kooperatív élményre kihegyezett mellékág is formálódik a Project Sirius képében.

Ezek közül messze a Polaris van a legjobb állapotban, hiszen már a cég májusi eredménybeszámolójából kiderült, hogy több mint 400 alkalmazott ügyködik a Kontinensre kalauzoló opuszon, így értelemszerűen ez lesz a CDPR soron következő címe – persze egyelőre nem tudni, hogy mikor lát napvilágot. Mivel még egyetlen képkockát sem láthattunk az ambiciózus RPG-ből, kérdéses, hogy mennyire fog kapcsolódni a műfaj egyik csúcsának tartott The Witcher 3: Wild Hunthoz, annyi viszont biztos, hogy annak mindenki által kedvelt protagonistája beköszön majd néhány snitt erejéig.

A Ríviai Geraltot megszólaltató Doug Cockle ugyanis a fent látható videóban tett említést arról, hogy az ikonikus szörnyvadász bizony fel fog tűnni a "folytatásban", de értelemszerűen nem ő lesz a főszereplő, mivel a CDPR eléggé világossá tette a Blood and Wine befejezésével, hogy a sokat látott vaják szögre akasztja a kardokat. „Tudjuk, hogy Geralt része lesz a játéknak, csak azt nem tudjuk, hogy mennyire” – mondta a szinkronszínész, kinek hangja lényegében eggyé vált a karakterrel. „A játék nem Geraltra fog koncentrálni, tehát ezúttal nem róla szól. Nem tudjuk, hogy ki lesz a főszereplő, de izgatottan várom, hogy kiderüljön!” – tette hozzá, kiemelve, hogy még egy betűt sem látott a program forgatókönyvéből. Geralt tehát már biztosan szerepelni fog a Polarisban, de vélhetően csak 1-2 küldetés, esetleg egy rövid cameo erejéig – ez pedig így is van rendjén, hiszen az ő már megkapta a maga lezárását.