A digitális PC Guru már régóta vissza-visszatérő téma volt a szerkesztőségünkben, és egy jó ideje már gondolkodtunk azon, hogy a lapot nem csak nyomtatott formában, de digitális verzióban is az olvasók rendelkezésére kellene bocsátani. Az igényt ti magatok is többször megfogalmaztátok felénk, itt a PGO-n, a Facebookon és levélben is, és a tavalyi kiadóváltást követően egyre közelebb kerültünk ahhoz, hogy meg is valósíthassuk ezt a tervet.

A várakozásnak pedig vége, ugyanis örömmel jelenthetjük, hogy a legújabb nyomtatott PC Guru megjelenésével párhuzamosan a lap a Dimag  rendszerén keresztül már digitális formában is megvásárolható, ráadásul nem csak a 2012/03-as magazin, de a 2012-es évfolyam többi száma is, így akinek kimaradt a tavaly decemberi, vagy a múlt havi szám, az azonnal pótolhatja.

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2011GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2012GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2012

DIGITÁLIS MAGAZIN DVD-VEL, VAGY DVD NÉLKÜL!


2012. február 21-től a digitális PC Guru megvásárolható sima, DVD nélküli lapszámként, de akár választhatod a letölthető DVD-melléklettel kibővített verziót is.

Digitális PC Guru, DVD-melléklet nélkül:

Egy sima, DVD-melléklet nélküli magazin dimagos ára 995 Ft, és a vásárlást követően a magazin olvashatóvá válik az asztali gépekre letöltött Dimag Readerrel, illetve az iOS vagy Android alá készített külön applikációkkal. Ha szeretnéd megvásárolni a 2012-es évfolyam valamelyik digitális számát, csak IDE KELL KATTINTANOD.

Digitális PC Guru, letölthető DVD-melléklettel:

Egy letölthető DVD-melléklettel ellátott magazin dimagos ára 1495 Ft, a vásárlást követően a DVD-mellékletet a Dimag Readerben bejelentkezve, a borítón vagy az 5. oldalon található DVD képre kattintva töltheted le.

DVD-s változat egyelőre csak a 2012/03-as számból érhető el, és a két Steames játékhoz szükséges kódot külön emailben kapod meg. Ha szeretnéd megvásárolni a digitális PC Guru 2012/03-as számát letölthető DVD-melléklettel, csak IDE KELL KATTINTANOD.

A jelenleg elérhető három szám még nem rendelkezik interaktív tartalommal, de a 2012/04-es megjelenéstől igyekszünk videókkal, galériákkal és egyéb érdekességekkel megtölteni a digitális lapszámokat.