Yahya Abdul-Mateen II azon kevés hollywoodi sztár egyike lehet, akik mindkét nagy képregényfilmes stúdió berkeiben megfordultak. A chicagói 7-ek tárgyalása, a Kampókéz és az Aquaman színésze, aki nemrég egy interjúban, miközben ars poeticajáról vallott, bohóckodásnak nevezte a DC opuszt, hamarosan a Marvel Moziverzumhoz is csatlakozhat. A The Hollywood Reporter értesülése szerint az HBO-s Watchmen Black Mantajának jelmezét a Disney+ új sorozatában Wonder Manére cserélheti.

A Destin Daniel Cretton rendező-showrunner (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája) és Andrew Guest forgatókönyvíró (Brooklyn 99) gondozásában készülő széria története egyelőre nem ismert. A címszereplő mellett megjelenik majd Trevor Slattery karaktere is, akit – a Vasember 3, illetve a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája után – ismét Ben Kingsley alakít. Premierdátumot egyelőre nem tűztek ki a sorozathoz.

yahya-abdul-mateen-ii-2.jpg
(Yahya Abdul-Mateen II. A kép forrása: Time)

WONDER MAN EREDETE ÉS KARAKTERE

Wonder Man, vagyis Simon Williams 1964-ben jelent meg a képregények hasábjain. Eleinte gonosztevőként szerepelt az illusztrált füzetekben, a hetvenes évektől azonban pozitív hősként kezelték. A nyolcvanas években megjelent anyagokban már a West Coast Avengers alapítójaként látni, aki színészként és kaszkadőrként is dolgozik.

wonder-man-marvel.jpg
(A kép forrása: Giant Freakin Robot)

A NEGYEDIK FÁZIS SOROZATAI

AZ ÖTÖDIK FÁZIS SOROZATAI