A nemrég megrendezett 2024-es San Diegó-i Comic-Con marveles paneljével kapcsolatos egyik legnagyobb pletyka az volt, hogy Kevin Feige-ék bejelentenek egy sor új filmet, köztük a várva várt Thor 5-öt, amiről már jó két éve nem tudni semmi biztosat, csak annyit, hogy valószínűleg lesz, de hogy mikor és milyen formában, az egyelőre nagy kérdés a rajongók között. Az asgardi villámistent megszemélyesítő Chris Hemsworth sem okosabb az ügyben, elmondása szerint még nem kereste meg a Marvel az újabb ajánlattal, pedig ő többször kijelentette, hogy szívesen visszatérne a szerepben, és a legutóbbi rész, a Thor: Szerelem és mennydörgés záróképei tulajdonképpen előre is vetítették, hogy találkozunk még a karakterrel a jövőben.

Minden percet imádtam a Marvel univerzumának, és ha lesz még folytatás, izgatottan várom. De semmi nem hivatalos még. Mondhatni várom, hogy telefonáljanak, várom a híreket, majd meglátjuk, mi lesz. De imádom a Marvelt” – fogalmazott a színész a napokban.

thor-love-and-thunder-5k-wallpaper-2675431653234764-1600x900.jpg

Ettől függetlenül Hemsworth folyamatosan dolgozik, idén láthattuk a Furiosa: Történet a Mad Maxből főgonoszaként (szvsz. karrierje eddigi legjobb alakítása volt), ősszel pedig Optimus Fővezér hangját adja majd a Transformers Egyben. Pár hónapja arról is érkeztek hírek, hogy az ausztrál színész a Transformers és a G.I. Joe élőszereplős crossoverében is benne lesz, ám a Thor 5-höz hasonlóan még ezzel a filmmel kapcsolatban sem történt komolyabb előrelépés.

Egyelőre nem tudom. De mindig erről kérdeznek. Lorenzo di Bonaventura producer felvetette nekem, amikor a Transformers Egy hangját vettük fel, és elkezdtünk beszélni arról, hogy hová fejlődhetne ez az univerzum, és hogy mennyire király is lenne. Nézzétek, engem csak a jó alkotók, jó szkriptek és jó sztorik érdekelnek. Sok lehetőség van ebben az univerzumban, akár a G.I. Joe világáról, akár a Transformersről van szó, amikben újraalkotva valami mással lehetne próbálkozni” – mondta Hemsworth, és hozzátette, hogy még az sem tiszta, hogy egyáltalán milyen karaktert kellene eljátszani a crossoverben.

Ami viszont biztos, hogy a Transformers Egy október 10-én érkezik a hazai mozikba, és az sincs kizárva, hogy a Thor 5-ről majd az idei D23 expón fogunk hallani.