Bizonyára sokan emlékeztek rá, hogy néhány éve szó volt egy Hulk Hoganre fókuszáló életrajzi filmről, amelyben Chris Hemsworth játszaná a híres-hírhedt pankrátor-istent. Na, ebből esélyes, hogy már nem lesz semmi, viszont itt van helyette a Killing Gawker című projekt, ami nem a sztár teljes pályafutására, hanem a Gawker nevű honlappal kapcsolatos botrányára koncentrálna, mely során a blog/weboldal kiszivárogtatott egy 2007-ben készült szexvideót, amelyben Hogan volt látható, csakhogy ezúttal nem a kötelek, hanem a párnák között, a népszerű rádiós-műsorvezető elhidegült feleségével, Heather Clemmel. Az egykori pankrátor beperelte a Gawkert, és az ügy végeztével a weboldal a bíróság ítéletének értelmében 140 millió dollárt fizetett ki neki. További érdekesség, hogy a Gawker ellen indított perben a PayPal alapítója, Peter Thiel kifejezetten nagy összeggel támogatta Hogant, mivel a honlap 2007-ben megjelentetett egy cikket „Peter Thiel tökre meleg, emberek!” címmel, amit érthető módon zokon vett a férfi.

hulkamania.jpg

Nos, Hollywood ezt szeretné most feldolgozni, és a projekthez megnyerték Ben Afflecket, valamint Matt Damont is, akik mint cápák a vérszagra, úgy csaptak le Charles Randolph (A nagy dobás) forgatókönyvére, amely befejezése óta érintetlenül hevert a fiókban – egészen mostanáig. Az író egyébként a 2018 februárjában megjelent Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker, and the Anatomy of Intrigue című könyv alapján készítette a szkriptet, ami annyira felkeltette az alkotópáros érdeklődését, hogy a PWInsider.com információi szerint még a főszerepeket is ők fogják játszani.

Szóval igen, Damon lesz Thiel, míg Affleck Hogant formálja meg – utóbbit látatlanban azért még emészteni kell egy kicsit. A forgatás 2025 januárjában kezdődik, a premier még ugyanazon évben várható, de legkésőbb 2026 első felében.