A Reloaded Productions a minap jelentette be arra vonatkozó tervét, hogy elkészítse az All Points Bulletin: Reloaded mellékhajtásának tekinthető APB: Vendettát, mely egy roppant stílusos és robbanékony akciójátéknak ígérkezik. A program megálmodása során a fejlesztőknek a fő inspirációt a The Specialists, az Action Half-Life, a Mirror’s Edge, a Street Fighter, a Soul Calibur, a King of Fighters és természetesen John Woo, illetve Ringo Lam munkássága jelentette. Így ha elkészül a játék, falon futva, időt lelassítva apríthatunk, miközben az egyik kezünkben egy kard, a másikban pedig egy gépfegyver díszeleg, ha pedig éppen a földön vagyunk, különleges támadásokat és karakterspecifikus kivégzéseket mutathatunk be.

A Reloaded Productions egy buy-to-play játékként jellemezte az egyelőre PC-exkluzív programot, ami azt jelenti, hogy azonnal megkapunk minden fegyvert, karaktert és tárgyat, miközben lehetőségünk nyílik arra, hogy havidíj útján szervereket tartsunk fel, ahol aztán a játék kedvünk szerint moddolt változatát futtathatjuk. Ezen felül, ha már tagok vagyunk az All Points Bulletin: Reloadedben, akkor a prémium rangunkat megoszthatjuk a két játék között, sőt, ha minden jól megy, akkor a karakterünket importálhatjuk a Vendettába -- ám mindehhez persze extra pénzre lenne szükség.

Az angol csapat első körben 300 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, amiből csak magát a játékot kapjuk meg, de ha összejön 750 ezer, akkor lehet importálni, egymilliónál pedig intuitív szerveroldali modkészletet kapunk, valamint, ha elég sok pénz gyűlik össze, és ha a játékhoz használt Unreal 3 grafikusmotor PlayStation 4-re is megjelenik, akkor az APB: Vendetta a Sony következő generációs konzoljára is elérhető lesz.